Natalia Oreiro este insarcinata

Natalia Oreiro este insarcinata

0
natalia oreiro (www.hotpage.ro)

natalia oreiro (www.hotpage.ro)Actrita sud americana, Natalia Oreiro, cunoscuta de noi toti prin rolul jucat in „Inger Salbatic”, dar si prin cantecele sale minunate, va deveni in curand mama.

Natalia Oreiro are in prezent 34 de ani si a anuntat oficial pe site-ul sau ca va fi mama. In prezent, actrita este casatorita cu Ricardo Mollo, inca din anul 2001, o relatie plina de dragoste si impliniri.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Noua ipostaza a actritei o atrage destul de mult intrucat dintotdeauna si-a dorit sa joace un astfel de rol important al vietii sale.

„Vreau sa impart cu toti aceste vesti minunate! Da… Voi fi mama. Cu timpul, am invatat sa fiu mai prudenta, dar, evident, a fost imposibil sa tin aceasta veste pentru mine. Nu am putut sa pastrez secretul”, a precizat Natalia pe site-ul personal.

De origine uruguayana, Natalia Oreiro s-a facut remarcata de-a lungul timpului in zeci de telenovele si reclame video. Cu toate acestea, consacrarea actritei a avut loc in urma cu mai mult timp, in anul 1998, atunci cand aceasta a primit rolul principal al filmului „Un argentino en Nueva York”.
Fara comentarii

Lasa un comentariu