Nicoleta Luciu in vacanta cu tripletii din burtica

Nicoleta Luciu in vacanta cu tripletii din burtica

0
nicoleta luciu in vacanta (www.flash.radardemedia.ro)

nicoleta luciu in vacanta (www.flash.radardemedia.ro)Sarcina de tripleti se pare ca nu o impiedica cu nimic pe Nicoleta Luciu sa calatoreasca. De curand, vedeta si-a petrecut concediul impreuna cu sotul sau in Croatia.

Se pare ca tripletii Nicoletei au fost destul de cuminti in toata aceasta excursie, timp in care cei doi soti au putut face plaja linistiti chiar pe malul marii. Ba mai mult, Nicoleta Luciu s-a aventurat pe o croaziera de vis cu care mai mult ca sigur a ramas cu cele mai frumoase amintiri.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate acestea, spre sfarsitul vacantei in Croatia, Nicoleta Luciu a dorit sa se intoarca mai devreme acasa intrucat se simtea epuizata si destul de slabita dupa ce a petrecut clipe de neuitat impreuna cu familia.

Nicoleta Luciu este de parere ca nu tripletii au fost de vine pentru intreruperea calatoriei mai devreme cu cateva zile. Din contra, ei au fost linistiti si destul de cuminti, insa starile de rau pot fi prezente si intr-o sarcina obisnuita.

Pe langa faptul ca s-a simtit obosita, Nicoleta Luciu a fost mandra ca a putut petrece prima vacanta romantica in sase, potrivit interviului relatat in Ziarul National.

In afara dde croazuera pe un yacht de lux, frumosul cuplu s-a putut plimba in voie, vizitand astfel cele mai frumoase obiective turistice din regiune.

Nicoleta Luciu este insarcinata in luna a cincea de sarcina, pana in prezent lucrurile evoluand bine din punct de vedere medical.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu