O casă mereu proaspătă, chiar și iarna

O casă mereu proaspătă, chiar și iarna

0

Iarna e în toi iar simplul privit pe geam te face să nu îți dorești să ieși afară decât în situaţii de urgență. În cazul în care îți iei totuși inima în dinți și îndrăznești să ieși din casă pentru rezolvarea unor lucruri care nu suportă amânare, realizezi la întoarcerea acasă că ești întâmpinat/ă de un aer închis și neplăcut datorat slabei aerisiri, din cauza geamurilor închise? Ah, ce simplu ar fi simplu să deschizi geamurile, însă nu e ușor să suporți răcoarea de afară…iar până se încălzește casa din nou, gazul arde cu înverșunare. Și atunci ce faci? Există desigur câteva variante: te poți sacrifica și poți ține geamurile deschise cât să dârdâi nițel de frig, însă poți merge și pe mâna unui prieten bun care ne oferă cele mai parfumate soluții de împrospătare a casei: gama largă de produse Asevi, care se remarcă prin calitate și printr-un miros plăcut și persistent.

Pentru toate momentele în care vrei să-ți regăsești casa la fel de proaspătă ca după o zi de curățenie, există odorizantul Asevi Loeme, devotat nu doar casei tale, dar și țesăturilor de orice fel. Și nu trebuie să-ți lipsească din ”dotare”, fie iarnă, fie vară, deoarece căminul tău merită un aer proaspăt, indiferent de sezon. Odorizantul pentru țesături elimină rapid mirosurile neplăcute și le înlocuiește cu prospețimea lui delicată și suavă. Îl poți pulveriza direct pe mochete, covoare, draperii pentru că nu pătează și vei observa că mirosul persistă timp îndelungat, chiar dacă aerisești ulterior încăperea. Este mult mai confortabil și ușor de folosit decât orice alt odorizant și nu te vei mai confrunta cu problemele cauzate de mirosul închis sau cel al fumului de țigară.

De exemplu, dacă locuința ta are spații mici și neaerisite, cum sunt camerele de baie fără geam sau debaralele, tot ce trebuie să faci este să pulverizezi ușor țesăturile covoraselor sau ale perdelelor cu odorizantul Asevi Loeme. Aerul se va improspăta rapid iar parfumul tău favorit va persistă delicat, dând un cu totul alt aer spațiului în care este folosit.

Folosind odorizantul Asevi Loeme casa ta te va aștepta mereu primitoare, pentru că merită tot ce e mai bun. La fel și tu!