Oare cum va arata bebelusul la nastere?

Oare cum va arata bebelusul la nastere?

bebelus (www.theasianparent.com)

bebelus (www.theasianparent.com)Oare cum va arata bebelusul la nastere? Oare cu cine va semana? Cum va fi – blond sau brunet? Fetita sau baietel? O serie de intrebari pe care si le pune orice mamica in timpul sarcinii.

In primele clipe ale nasterii bebelusul se simte destul de strain in aceasta lume in care a intrat – lumini puternice, mirosuri amestecate, zgomote…Cu toate acestea, starea de teama si anxietate pe care o poate trai oricine in aceste clipe si mai ales bebelusul este spulberata de bratele mamei atunci cand pentru prima oara vor face cunostinta.

Asa ca, intalnirea de la nastere reprezinta un moment pe care nici mama nici bebelusul nu vor vrea sa il piarda, clipele petrecute unul langa celalalt reprezinta cele mai esentiale elemente de dragoste si atasament.

Atunci cand bebelusul ii va fi luat din brate aceasta se va simti singura, iar bebelusul se va simti iarasi intr-o lume complet straina de cea in care a trait el timp de noua luni.

In primele momente de dupa nastere bebelusul arata putin mai altfel decat de obicei – capul usor alungit, pielea de culoare galbuie cu tenta de roz sau mai inchisa, mainile si talpile mai zbarcite, poate prezenta urmele unor vanatai daca a fost extras cu forcepsul…insa, in cateva zile totul va arata mai mult decat perfect.

Articole similare