Persoane de care trebuie sa scapi in sarcina

Persoane de care trebuie sa scapi in sarcina

0
gravida si prietenele (www.cute-wallpaper.com)

gravida si prietenele (www.cute-wallpaper.com)Orice sarcina are nevoie de multa liniste si foarte putin stres. De aceea, pentru a-i fi bine bebelusului pe parcursul celor noua luni este indicat sa scapi de cateva persoane care te-ar putea indispune.

Iata persoanele pe care trebuie sa le eviti in sarcina:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  • Pesimista – ori de cate ori vorbesti cu acest tip de persoana nu vei vedea decat o stare permanenta de rau. Uneori, simti ca viata se sfarseste fara niciun folos atunci cand i te afli prin preajma. De asemenea, bucuria venirii pe lume a bebelusului este umbrita de aceasta persoana pesimista.
  • Barfitoarea – o persoana care nu stie altceva sa faca decat sa ii vorbeasca pe toti cei din jurul sau si sa le descopere toate defectele pentru a le imprastia mai apoi in societate.
  • Singura – oricand poate fi la dispozitia ta, asa ca sa nu te surprinda daca te vei simti sufocata de acest gen de persoana. Nu are ocupatie, iubit, familie si de aceea adora sa se afle in preajma ta, ajungand uneori sa iti sufoce prea mult intimitatea.
  • Rautacioasa – chiar dacanu ne plac aceste persoane fiecare dintre noi avem prin preajma si astfel de categorii de oameni. Nu face altceva decat sa iti transmita toata starea de rau pe care o resimte permanent.

Asa ca, fii alaturi de persoanele vesele, iubitoare de copii si care se gandesc sa iti mai lase si ceva timp pentru a fi in apropierea copilului sau a partenerului.
Fara comentarii

Lasa un comentariu