Pozitii sexuale „minune” pentru a ramane insarcinata

Pozitii sexuale „minune” pentru a ramane insarcinata

femeie (www.4.bp.blogspot.com)

femeie (www.4.bp.blogspot.com)Chiar daca te gandesti ca exista o reteta anume pe care va trebui sa o respecti pentru a ramane insarcinata, in realitate aceasta nu a fost inca descoperita.

Indiferent daca te gandesti ca unele pozitii sexuale iti vor aduce succesul in viata de parinte, in realitate toate sunt adecvate pentru momentul conceptiei. Cu toate acestea, pot exista situatii in care anumite pozitii sexuale sa te ajute sa ramai mai repede insarcinata, mai ales in cazul in care te confrunti cu probleme serioase legate de infertilitate.

Cand sa facem sex?

Chiar daca unele vorbe populare ne atrag atentia asupra faptului ca o activitate sexuala permanenta iti va mari sansele sa ramai insarcinata, in realitate o asemenea idee este aparent destul de gresita.In cazul in care iti vei dori sa devii mamica este indicat sa incerci sa iti urmaresti perioada ovulatiei. Modificarea pozitiei cervixului, secretiile cervicale, dar si o temperatura bazala mai ridicata – toate reprezinta indicii pentru ca tu sa cunosti momentul in care esti fertila. Odata ce ai depistat o asemenea perioada va trebui sa incerci sa faci sex inainte si dupa cu cateva zile fata de aceasta perioada.

Pozitii sexuale – minune in conceptie

Chiar daca unele pozitii sexuale iti pot aduce bebelusul la care ai visat mai devreme decat ti-ai inchipuit, totusi, specialistii sunt de parere ca nicio pozitie sexuala nu garanteaza secretul reusitei. Cu toate acestea, sperma este pastrata mai mult timp in mediul vaginal cu ajutorul pozitiei misionarului, lingurita, pe la spate sau doggy style.

Pozitia misionarului

Indiferent cat de comuna iti este, pozitia misionarului asigura un plus in conceptie prin faptul ca sperma este depozitata cat mai aproape de cervix.

Pe la spate

O penetrare destul de adanca, va permite spermei sa se aseze in apropierea cervixului, lucru ce va asigura mai multe sanse de reusita pentru ca spermatozoidul sa fecundeze ovului eliberat de catre ovar.

Lingurita

Chiar daca penetrarea nu este destul de adanca, aceasta pozitie iti permite ca tu sa te simti destul de relaxata, lucru ce va permite spermatozoidului sa intalneasca ovulul.

Doggy style

Pozitia de care amintim va ajuta ca sperma sa se pozitioneze cat mai adanc in interiorul vaginului tau, penetrarea fiind destul de adanca. De preferat ar fi ca dupa terminarea actului sexual sa mai ramai cateva minute culcata pe abdomen.

Orgasmul si conceptia

Chiar daca exista unele teorii care afirma ca orgasmul declanseaza contractiile uterine, favorizatoare drumului pe care il va parcurge sperma pentru intalnirea ovulului, in realitate, poti ramane insarcinata si fara a resimti placerea actului sexual.

Stai intinsa

Chiar daca nu exista nicio teorie medicala care sa ateste un asemenea lucru, poti incerca sa ramai in pozitia culcat imediat dupa actul sexual. In acest fel sperma va ramane mai mult timp in vagin, ceea ce va mari sansele ca spermatozoidul sa intalneasca ovulul.

Articole similare

0