Pozitii sexuale recomandate pentru conceptia unui copil

Pozitii sexuale recomandate pentru conceptia unui copil

cuplu (www.pulsarwallpapers.com)

cuplu (www.pulsarwallpapers.com)Pozitiile sexuale recomandate pentru conceptia unui copil difera de la cuplu la cuplu. Cu toate ca actul sexual nu poate fi de dinainte cunoscut sau studiat, in realitate conceptia unui copil presupune o munca deosebit de serioasa din partea ambilor parteneri si presupune cunoasterea unor pozitii sexuale care sa asigure o penetrare adanca si depozitarea spermei cat mai aproape de cervix in asa fel incat spermatozoizilor sa le fie destul de usor sa intalneasca ovulul ce va trebuie fecundat.

O penetrare vaginala mai adanca permite spermatozoizilor sa urmeze drumul cervixului si sa intalneasca mai usor ovulul ce trebuie fecundat.

Iata cateva pozitii sexuale recomandate de specialisti pentru conceptia unui copil:

Misionarul – o astfel de pozitie sexuala este considerata de catre specialisti a fi cea mai buna pentru conceptie intrucat permite o penetrare destul de adanca si posibilitatea ca sperma sa stea asezata destul de aproape de cervix.

Pozitia “Pe o parte” permite ca spermatozoizii sa ajunga destul de repede in cervix ca urmare a mentinerii unor pozitii ale corpului pe lateral de catre ambii parteneri.

Pozitia “Crab” presupune ca barbatul sa stea asezat deasupra femeii in timp ce aceasta are picioarele usor flexate pana aproape de sani. Avantajul acestei pozitii este ca penetrarea este destul de adanca si permite depozitarea spermei in colul uterin.

Pozitia”Pe la spate” – in cazul in care suferi de uter retrovers, o astfel de pozitie este ideala intrucat favorizeaza ca sperma sa ajunga cat mai aproape de cervix. De asemenea, se spune ca prin practicarea acestei pozitii sexuale vei putea concepe un baietel.

 

Articole similare

0