Problemele trimestrului doi de sarcina

Problemele trimestrului doi de sarcina

0
gravida (www.ortodoxiatinerilor.ro)

gravida (www.ortodoxiatinerilor.ro)Problemele trimestrului doi de sarcina nu sunt atat de neplacute  precum cele din primul trimestru. Incepand cu trimestrul doi de sarcina, gravida se va simti mult mai bine decat in cel trecut. Starea de greata si de varsaturi de dimineata se vor ameliora, iar binedispozitia revine. Cu toate acestea, pot aparea si cateva probleme destul de neplacute.

Printre problemele trimestrului doi de sarcina putem aminti de constipatie care va putea fi provocata de incetinirea musculaturii intestinului ca urmare a unui exces de progesteron din organism. Cu toate acestea, consumul de fibre inca de dimineata si o buna hidratare vor determina un metabolism normal. Nici exercitiile fizice sau miscarea nu vor trebui excluse. In cazul in care problema devine suparatoare, adresati-va medicului si evitati consumul de laxative.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Arsurile stomacale sau indigestia vor putea completa lista problemelor trimestrului doi de sarcina. De aceea, este indicat sa evitati sa mancati mult. Consumul de lapte caldut este de preferat pentru ca problemele cu care te confrunti sa dispara.

Tot in acest timp vei avea senzatia de mancarime la nivelul pielii intrucat pielea se afla intr-un proces de intindere. Potrivit medicilor, este indicat sa folosesti o crema hidratanta sau o crema pentru copii in asa fel incat mancarimea sa poata disparea.

Starea de urinare destul de deasa este datorata intrucat uterul isi mareste pe zi ce trece volumul si apasa pe vezica. Incearca sa eviti sa bei foarte multa apa inainte de culcare pentru ca somnul sa nu iti fie intrerupt. Cu toate ca sunt destul de suparatoare, problemele trimestrului doi de sarcina pot fi evitate in cazul in care gravida manifesta putina atentie pe perioada sarcinii.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu