Relatia cu partenerul dupa nastere

Relatia cu partenerul dupa nastere

0
relatie de iubire (www.storage.imageloop.com)

relatie de iubire (www.storage.imageloop.com)De cele mai multe ori aducerea pe lume a unui bebelus va afecta relatia de cuplu dintre voi doi. Asa ca, uneori putem spune adio noptilor romantice, plimbarilor pe inserat, petrecerilor din cluburi si chiar unor relatii sexuale mai aprinse.

Cu toate acestea, exista si pareri care considera ca un bebelus consolideaza relatia dintre voi doi. Chiar si asa, statisticile divorturilor sunt ingrijoratoare, mai mult de jumatate dintre cei care divorteaza subliniaza neglijenta din partea partenerului din momentul in care au devenit parinti.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

De ce se ajunge la divort?

Aparitia unui copil in viata de cuplu reprezinta in buna parte o viata dedicata in intregime celui mic. Asa se intampla ca bebelusul va va ocupa cea mai mare perioada a zilei, va trebui sa ii acordati suficient timp pentru a-l ingriji si hrani. Si pe langa toate acestea se mai poate adauga si starea de oboseala din ultimele luni, cele imediat dupa nastere. Asa ca, apar conflictele...

De regula, majoritatea punctelor de vedere contrarii apar ca urmare a faptului ca ambii parteneri nu reusesc sa se puna de acord in ceea ce priveste modalitatea de educare a bebelusului si nici asupra timpului pe care ar trebui sa i-l dedice.

Atunci cand va vedeti partenerul neglijent cu bebelusul sau, din contra, prea cicalitor simtiti ca ajungeti la capatul puterilor si ajungeti sa „explodati”. De aceea, daca va veti vedea iubitul prea neglijent cu cel mic, cu siguranta veti fi suparata, iar daca intregul vostru timp liber i-l dedica numai lui, pe dumneavoastra excluzandu-va din ecuatie, atunci va veti simti stinghera in noua voastra familie.

Pentru a preveni asemenea probleme si diferente de opinie este indicat sa incercati sa comunicati cat mai mult. Daca veti reusi sa fiti suficient de sincer unul cu celalalt veti reusi pe semne sa va salvati relatia, intr-un cuvant ceea ce ati cladit cu multa dragoste si afectiune, protejandu-va in acest mod si bebelusul care doreste sa ii aiba in apropiere pe cei doi parinti.

De asemenea, in cazul in care aveti la dispozitie ceva timp doar pentru voi doi, fie ca ati dus copilul in grija bunicii, fie ca micutul doarme este indicat sa profitati la maxim de aceasta oportunitate. Puteti fi intr-atat de dragastosi unul cu celalalt incat sa va surprindeti reciproc. De aceea, atunci cand partenerul iti propune sa faceti dragoste este bine sa incercati sa nu il respingeti indiferent cat de ocupata sunteti cu bebelusul. Dar un astfel de lucru nu inseamna sa va abandonati micutul pentru cateva ore pentru astfel de momente tandre. Cel mai indicat ar fi sa asteptati ca bebelusul sa adoarma si sa va asigurati ca nimic rau nu i s-ar putea intampla. Dupa…puteti trece la actiune…
Fara comentarii

Lasa un comentariu