Sa ascultam muzica in ……burtica

Sa ascultam muzica in ……burtica

0
gravida care asculta muzica (www.babyzen.biz)

gravida care asculta muzica (www.babyzen.biz)Muzica ne binedispune pe fiecare dintre noi indiferent de moment. Dar oare, bebelusului i-ar placea sa asculte muzica in burtica?

Mai mult ca sigur, da. Din practica, multe mamici indragostite de-a dreptul de bebelusul lor ajung sa ii puna acestuia muzica in fiecare seara sau atunci cand doresc sa se relaxeze impreuna cu bebelusul.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate acestea, specialistii nu au reusit sa observe care este rolul exact pe care il poate avea muzica asupra bebelusului, desi s-au efectuat numeroase studii si investigari ale acestei lumi. Chiar si asa, dovezile din care rezulta ca bebelusului ii place muzica si ca se misca atunci cand o aude au reusit a fi evidentiate ecografic.

Chiar daca exista pareri care considera ca bebelusii care asculta muzica in burtica mamei se vor naste mai destepti decat ceilalti, aceste studii nu au putut fi concretizate inca.

Specialistii sunt de parere ca atunci cand doresti sa ii pui muzica bebelusului sa incerci sa ai in vedere muzica mai putin galagioasa. De regula, acestia reactioneaza si ii alina muzica clasica, dar si melodiile mai lente.

Atunci cand doresti sa ii pui muzica bebelusului din burtica te poti folosi de un mp3player cu casti pe care sa le atasezi pe burtica ta sau poti pune muzica la calculator sau casetofon, putin mai tare, in asa fel incat acesta sa o poata auzi.

De asemenea, nu exagera cu ascultatul muzicii. Specialistii sunt de parere ca mai mult de o ora de muzica pe zi il poate deranja pe bebelus destul de tare. Asa ca incearca sa pui muzica atunci cand doresti sa te relaxezi dupa amiaza sau chiar inainte de culcare.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu