Salata de paste cu legume

Salata de paste cu legume

0

Ingrediente:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  • 200 g de paste in forma de spirale
  • sare
  • piper
  • 3-4 rosii mici
  • 200 de g de sunca
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 100 g mazare verde

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa fiarta, cu sare si putin ulei si se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce s-au fiert, se scot din apa clocotita si se tin aproape 10 minute in apa rece ca sa nu se lipeasca.

Legumele se spala bine cu apa rece. Apoi se curata de coaja sau de samburi si se taie in cubulete destul de mici (sau ce forma doriti) si se amesteca cu pastele care au fost scoase intre timp din apa rece

Sunca se taie cubulete si se adauga si ea peste celelalte paste. Salata se condimenteaza cu ulei de masline, cu sare atat cat considerati ca este nevoie, cu putin piper alb sau rosu si cu o picatura de otet balsamic.

Otetul ii da salatei o aroma deosebita si un gust unic. Se serveste ca aperitiv sau garnitura la o friptura de vita la cuptor sau la o friptura de pui, cu busuioc.

Sursa: restaurantedelux.ro




Fara comentarii

Lasa un comentariu