Sexul copilului la sapte saptamani de sarcina

Sexul copilului la sapte saptamani de sarcina

bebelus (www.babywallpapers.info)

bebelus (www.babywallpapers.info)Nerabdarea aflarii sexului copilului ii framanta pe viitorii parinti inca din primele clipe de dupa conceptie. Asa ca, multi incep sa numere saptamanile de sarcina pana va veni clipa in care vor putea sa se bucure de fetita sau de baietelul lor.

Cercetarile medicale din ultima perioada au incercat sa aduca o inovatie pana si in acest domeniu – acela al aflarii sexului copilului inca din saptamana a saptea de sarcina, cu alte cuvinte la un timp destul de scurt de dupa conceptie sau dupa momentul in care viitoarea mamica si-a dat seama ca va aduce pe lume un copil.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Metoda aflarii sexului copilului inca din saptamana a saptea de sarcina se bazeaza pe interpretarea unor teste de sange. Din analiza se incearca sa se depisteze numarul de cromozomi masculini, singurii responsabili cu stabilirea sexului copilului.

Cercetarea a avut drept scop determinarea unor malformatii genetice legate de tulburarile legate de sexul copilului, precum hemofilia. In acest scop, cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Tufts au incercat sa elimine variantele feminine ale fetilor. Cu alte cuvinte, in cazul in care in saptamana a saptea de sarcina s-a depistat ca fatul este o fetita, mama nu va mai fi nevoita sa faca analize mai amanuntite intrucat rata de hemofilie este destul de mica in randul acestora. Riscul este mai ridicat in cazul copiilor de sex masculin, ceea ce va implica mama in efectuarea unor analize mult mai importante precum amniocenteza.

Metoda de depistare a sexului bebelusului inca din saptamana a saptea de sarcina se numeste ADN fara celule fetale si este disponibila in mai multe spitale din Europa, avand un cost de aproximativ 250 Euro.

In prezent au fost efectuate aproape 6500 de testari, rata de precizie fiind de aproximativ 95% conform statisticilor medicale.
Fara comentarii

Lasa un comentariu