Sexul copilului si numarul de batai pe minut

Sexul copilului si numarul de batai pe minut

0
fetita (www.lafayettecountyhealth.org)

fetita (www.lafayettecountyhealth.org)Potrivit celor mai noi cercetari, s-a ajuns la concluzia ca sexul copilului poate fi determinat de numarul de batai cardiace.

Chiar daca nu poate fi depistat inca cu certitudine, specialistii au incercat sa demonstreze o legatura intre numarul de batai pe minut ale fatului si sexul copilului inainte de nastere.

Teoriile legate de sexul copilului sunt multiple – de la cele populare si pana la cele stiintifice – toate starnesc curiozitatea parintilor, nerabdatori sa depisteze din timp sexul copilului. Cu toate acestea, multe dintre aceste teorii inca nu au putut fi demonstrate si sustinute.

Chiar daca sustinerile cercetatorilor referitoare la legatura dintre sexul copilului si bataile cardiace sunt destul de controversate se poate spune ca legatura ar putea fi demonstrata.

Numarul de batai cardiace ale copilului imediat dupa concepere este de 85, insa aceasta creste cu inca trei batai pe minut pentru fiecare  zi de sarcina pana atunci cand atinge un prag de 175 de batai pe minut. Atunci cand sarcina ajunge spre final numarul de batai se stabilizeaza intre 120 si 160 pe minut.

Cercetatorii sunt de parere ca bataile cardiace sunt mai numeroase in cazul fetelor decat in cazul baietilor. Asa ca, daca acestea depasesc 140 se poate spune ca fatul este o fetita, insa daca este sub 140 de batai atunci asteptati un baietel.

Insa teoria nu a putut fi demonstrata in totalitate, asa ca fiecare mamica va trebui sa astepte finalul celor noua luni pentru a se convinge in totalitate.