Sexul de dimineata – mai putin productiv

Sexul de dimineata – mai putin productiv

0
cuplu (www.doar.ro)

www-doar_-ro_

Picture 1 of 2

Atunci cand iti doresti un bebelus profiti de orice moment pentru a face sex cu partenerul tau. Cu toate acestea, sexul de dimineata este mai putin productiv si nu iti aduce prea multe sanse sa ramai insarcinata.

Potrivit specialistilor, sexul de dimineata nu reprezinta cea mai sigura metoda pentru a ramane insarcinata. Acestia afirma ca numarul spermatozoizilor este mult mai mic dimineata decat in orice moment al zilei. Asadar, numarul acestora este cel care creaza aceasta stare vadita de infertilitate.

Chiar daca nu sunt studii care sa conteste aceste lucruri, in realitate specialistii nu neaga nici posibilitatea unei sarcini in acest moment al zilei. Cu toate ca sansele sunt mult mai mici decat de obicei, acestea nu lipsesc totusi cuplul de la varianta obtinerii unei sarcini.

Potrivit specialistilor, o asemenea teorie are la baza o cercetare a unui numar destul de numeros de barbati carora li s-a recoltat sperma in diferite momente ale zilei pentru a vedea cand anume lichidul seminal poate fertiliza ovulul eliberat de catre ovar, obtinandu-se astfel o sarcina.

Foto: www.libertatea.ro / www.doar.ro

Articole similare

0