Shakira si Gerard Pique: Baietelul lor a crescut

Shakira si Gerard Pique: Baietelul lor a crescut

0

Copiii nu sunt singurii in vacanta in aceasta perioada. Shakira si partenerul ei, Gerard Pique, au decis sa ia o pauza de la programul lor pentru a profita de o vacanta in compania baietelului lor, Milan, care nu mai este atat de mic!

 

milan-1

Picture 1 of 4

Shakira si Gerard Pique au un program aglomerat, dar au decis sa ia o vacanta de cateva zile, alaturi de fiul lor. Cantareata nu a dezvaluit destinatie vacantei, dar credem ca, dupa fotografiile postate de ea pe Twitter, este o locatie unde este cald.
Intr-adevar, Shakira a postat pe contul ei de Twitter o fotografie cu fiul sau Milan, gol in bratele tatalui sau Gerard Pique, alaturi de comentariul “In vacanta cu tata!”. Evident ca a fost atat de cald incat baietelul de 5 luni nu a avut nevoie de haine. Desi Milan a crescut de la ultimele poze postate cu el de Shakira, totusi ne indoim ca este deja capabil la cinci luni sa mearga singur la baie.

Cu veniturile lor, va dati seama ca Shakira si Gerard Pique nu au sarit in primul charter. Ei au optat pentru o calatorie cu un avion privat, mai confortabil si mai discret, mai ales cu un copil de cinci luni. Shakira chiar a postat o fotografie a fiului ei, Milan, stand linistit in avion, instalat pe un scaun de piele.