Simona Patruleasa a urmat tehnicile de fertilizare in vitro

Simona Patruleasa a urmat tehnicile de fertilizare in vitro

0
simona patruleasa (www.tvmania.ro)

simona patruleasa (www.tvmania.ro)Cu toate ca de nenumarate ori, Simona Patruleasa s-a intors dezamagita de la medic intrucat acestia nu ii dadeau nicio speranta, vedeta Kanal D nu a dorit nicicum sa renunte la sansa de a-si tine in brate propriul bebelus si a urmat un tratament de fertilizare extrem de amplu, in urma caruia acum se declara multumita.

In realitate, in cazul in care nici tratamentul medicamentos urmat de catre aceasta nu dadea rezultate, Simona Patruleasa nu a exclus varianta unei adoptii. Din fericire, in curand isi va tine in brate bebelusul pe care si l-a dorit atat de mult timp.

Chiar daca iti este destul de greu sa patrunzi in intimitatea vedetelor, Simona Patruleasa a declarat ca nu a dorit sa tina secret faptul ca a apelat la tehnicile de fertilizare in vitro intrucat dragostea fata de copii primeaza in fata oricarui interes.

„M-am gandit la o mama surogat , la donare de ovocite, am studiat toate posibilitatile. In final, am apelat la tratamente. Trei, nu 100, cum s-a tot spus. La cel din urma mi-am facut injectii singura in abdomen, dupa calculele mele, 300 de injectii dureroase si traumatizante, si au dat rezultate”, a mentionat Simona Patruleasa intr-un interviu acordat Andreei Marin.