Stem SURE – siguranta inainte de toate

Stem SURE – siguranta inainte de toate

0
stemsure_logo_300dpi

stemsure_logo

Picture 1 of 1

Deoarece Stem SURE a invatat in cei peste 3 ani de existenta in Romania si in mai mult de 10 ani de existenta a bancii StemCare cat de important este ceea ce gandesc si ce cred  parintii despre produsul spre care isi indrepta atentia, compania seteaza noi standarde de calitate pentru piata romaneasca a celulelor stem impactand pozitiv asupra viitorului copiilor nostri.

 

  • Stem SURE este reprezenta bancii StemCare, cea mai mare banca din Scandinavia, membru fondator al Cord Blood Europe, care  desfasoara o cercetare intensiva in multiplicarea celulelor stem, sustinuta de 3 granturi de cercetare acordate de Uniunea Europeana.  Deorece este considerata o companie sigura si eficienta , StemCare a primit premiul Gazelle – premiu ce vine spre confirmarea afirmatiilor anterioare.
  • Pe langa garantiile oferite de sistemul medical danez, Danemarca gazduind cea mai mare banca de tesuturi umane si sperma din lume, Stem SURE este cunoscuta ca  fiind prima banca occidentala in Romania.
  • Stem SURE ofera, pentru toti pacientii sai prezenti si viitori, in mod gratuit, testarea HLA a compatibilitatii genetice in situatia in care parintii sau fratele/sora ar putea fi supusi unui tratament cu celule stem, cu utilizarea probei de celule stem recoltate de la unul dintre copii. Costul testarii HLA putand ajunge la 1,500 de euro parintii salvand astfel sume mari de bani intr-un moment important pentru ei.
  • O alta garantie pe care compania Stem SURE o ofera este a celor 24 de ore in care proba de sange placentar este eliberata si livrata oriunde in lume intr-un spital de specialitate, fara costuri suplimentare pentru parinti.
  • Incepand din 2011, Stem SURE organizeaza in colaborare cu Mind Learners Baby cursul Cursul de parenting „Cum sa cresti un copil fericit?”. Este un curs interactiv, desfasurat pe mai multe module, special conceput pentru a  ajuta parintii sa se inteleaga mai bine pe ei insisi si pe copii lor, eliberand realul potential de care dispun in a fi Parinti in adevaratul sens al cuvantului..
  • Stem SURE ofera clientilor sai SIGURANTA inainte de toate. Compania ofera cvadrupla asigurare in situatii de insolventa. In caz de insolventa a Companiei Stem SURE, toate obligatiile contractuale asumate fata de clientii sai sunt preluate de catre banca daneza StemCare. In situatia extrem de putin probabila in care si aceasta Companie ar ajunge in situatie de insolventa, obligatiile si indatoririle ii sunt preluate automat de catre compania americana Genzyme, un colos la nivel mondial in domeniul biotehnologiei. . In cazul ipotetic in care si aceasta Companie ar intra in insolventa toate drepturile si obligatiile sunt preluate de catre a cvadrupla Companie in baza unei asigurari de 1 milion de Euro la Generali Europe. Astfel in toate situatiile exista garantia absoluta a continuitatii contractului si sigurantei probei stocate pentru o perioada de minim 18 ani sau mai mult.
  • Stem SURE face pasi concreti in directia multiplicarii celulelor stem.  Compania Stem SURE are toate premizele de a deveni prima companie din Europa care va oferi clientilor sai posibilitatea de a multiplica celulele stem recoltate la nastere. Banca daneza a initiat un proiect de cercetare ce va stabili un protocol de multiplicare a celulelor stem. Rezultatele cercetarii vor fi date publicitatii cel mai devreme in august 2012.
  • Din punct de vedere financiar, Stem SURE ofera posibilitatea achizitionarii in rate a produsului, atat pentru prima parte a serviciilor, si anume recoltarea, transportul, procesarea sangelui placentar si a tesutului de cordon ombilical, analiza in laborator si eliberarea certificatului de stocare, cat si pentru stocarea anuala, care poate fi platita atat anual cat si integral, beneficiind de o reducere extrem de atractiva.

O alta oportunitate finnciara este faptul ca Stem SURE ofera stocarea gratuita parintilor in situatia in care acestia recomanda prietenilor serviciile Companiei. In plus Stem SURE a initiat pe piata din Romania, cu ocazia participarii la targurile de profil, campanii de promotii ce pot oferi parintilor norocosi, cu titlu gratuit, intregul pachet de servicii de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem pe viata.