Trucurile folosite de vedete pentru a slabi dupa nastere

Trucurile folosite de vedete pentru a slabi dupa nastere

0
jlo

jlo

Picture 1 of 4

Fiecare mamica se gandeste la trucurile folosite de vedete dupa nastere pentru a slabi. Victoria Beckham, Kate Hudson, J Lo sau Gisele Bundchen sunt doar patru dintre vedetele internationale care au reusit sa slabeasca dupa nastere destul de rapid, prin metode numai de ele stiute.

In sarcina, orice femeie se poate ingrasa cu pana la 20 de kilograme sau chiar mai mult. Imediat dupa nastere, medicii nu le recomanda acestora sa inceapa o dieta si nici sa faca un efort prea mare pentru a slabi, fiind nevoie sa se recupereze dupa nastere.

Cu toate acestea, vedetele nu tin cont de sfaturile medicale, slabind considerabil in numai cateva saptamani.

Victoria Beckham se numara printre mamicile internationale destul de cunoscute. Dupa nasterea celui de-al doilea sau sau, Romeo, aceasta s-a infometat vreme de sase zile pentru a reusi sa slabeasca si sa ajunga la silueta ideala.

Kate Hudson a avut nevoie de mai multe luni de dieta. Tinand cont de faptul ca aceasta a acumulat in timpul sarcinii un numar destul de  mare de kilograme, adaugand circa 27 de kilograme, aceasta a facut foarte mult sport – circa 3 ore pe zi si a tinut o dieta de aproape 4 luni. Mesele sale nu au fost deloc consistente, evitand carbohidratii.

Gisele Bundchen a tinut o dieta de slabire de sase saptamani dupa nasterea fiului sau Benjamin. Potrivit opiniilor sale, alaptatul a ajutat-o sa scape de kilogramele acumulate in sarcina, dar si cursurile de kung fu.

J Lo nu a tinut niciun regim, insa a reusit sa slabeasca mai greu, in vreme de un an de zile de la nasterea copilului sau.

Foto: http://www.stl.ro / http://www.musichat.ro / http://content8.flixster.com / http://www.zimbio.com