Tratarea colicilor bebelusilor cu ceaiuri cu probiotice

Tratarea colicilor bebelusilor cu ceaiuri cu probiotice

0
bebelus care plange

bebelus-care-plange-2

Picture 1 of 2

Colicile bebelusului reprezinta un moment de agitatie pentru intreaga familie. In primele luni de la nastere majoritatea bebelusilor trec prin astfel de crize de plans, lucru care ii face pe parinti sa se simta inutili si sa nu cunoasca cum anume sa isi poata ajuta bebelusul.

Mai multi cercetatori din Italia au reusit sa descopere faptul ca ceaiurile care au in continutul lor probiotice reusesc sa calmeze plansul bebelusilor, datorat colicilor. De-a lungul timpului acestia au reusit sa demonstreze faptul ca lactobacillus reuteri reuseste sa calmeze colicile bebelusilor.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Studiul a avut la baza un experiment pe un numar de 50 de bebelusi – jumatate dintre ei primind ceaiuri de colici cu probiotice, iar cealalta jumatate primind pastilele clasice de calmare. Timp de mai bine de trei saptamani cercetatorii au incercat sa masoare intensitatea durata si intensitatea plansului bebelusilor si au reusit sa observe ca bebelusii care au primit ceaiuri cu probiotice si-au redus pe parcurs durata plansului de la 370 de minute la 35 de minute pe zi.

Foto: http://chattahbox.com / http://www.babyfirstyear.org
Articole similare

0

Fara comentarii

Lasa un comentariu