Uscarea mainilor, prosoape vs uscatoare

Uscarea mainilor, prosoape vs uscatoare

0
uscatoare-de-maini-pl-systems

uscatoare-de-maini-pl-systemsServetelele de maini sau prosoapele de baie sunt tot mai des inlocuite de uscatoarele de maini.

Cu toate ca pana nu demult am fost obisnuiti cu astfel de aparate in anumite centre comerciale sau in restaurante, se poate spune ca astazi, tot mai multi sunt cei care isi monteaza uscatoare de maini in propria locuinta, scapand astfel de dezavantajul achizitionarii prosoapelor de hartie pentru stersul mainilor sau a spalarii prosoapelor clasice. Intr-un cuvant, costurile sunt din ce in ce mai reduse, iar timpul necesar cumpararii prosoapelor clasice este folosit in alte scopuri mult mai importante.

Specialistii sunt de parere ca uscatoarele de maini ofera o solutie mult mai eficienta, protejandu-va in fata bacteriilor si infectiilor. Cu alte cuvinte, in cazul in care veti folosi un uscator de maini va veti usca folosind aerul cald emis de acest aparat si nu veti mai intra in contact cu prosoapele folosite si de altii inaintea dvs.

Consumul de electricitate al unui astfel de uscator de maine este destul de redus, cu numai 120V acesta putand functiona la capacitate maxima. Asa ca, pentru a-ti usca mainile nu ai nevoie decat de cateva secunde, pentru ca ulterior aparatul sa se opreasca automat, odata ce ti-ai retras mainile umede, fara a mai fi necesar sa apesi pe buton, economisind astfel energia electrica.

Noile modele de uscatoare de maini permit in acelasi timp o dubla folosirea- aceea a uscarii mainilor, cat si a parului. Asa ca, veti uita de intrebuintarea feonului, folosind un singur aparat, montat unde altundeva decat in locul cel mai potrivit pentru uscarea parului.

In plus ceea ce nu stiti despre uscatoarele de maini este ca acestea pot fi foarte “periculoase” daca nu folositi un detergent pentru maini, de buna calitate.

Acest lucru ni-l putem permite acasa, unde avem produse de igienizare suficiente la dispozitie, dar in centrele comerciale, de regula se opteaza pentru produse de foarte slaba calitate, unele chiar riscante in ceea ce priveste sanatatea indivizilor.

Daca folosim un uscator cu aer cald si nu am curat foarte bine mainile, germenii se vor dezvolta foarte repede, efectul fiind destul de periculos pentru sanatatea noastra.

Noua generatie de uscatoare PL Systems, poate fi denumita ECO deoarece folosesc foarte putina energie pentru uscare, folosesc aer rece si sunt foarte rapide.

Renuntarea la prosoapele de hartie un poate reprezenta de cat o bila alba in ceea ce privaste protejarea mediului inconjurator. Renuntand la acestea eviti toate cheltuielile care sunt generate de aceste produse (colectare materie prima, prelucrare, transport etc.) toate aceste generand poluare.

Utilizarea uscatoarelor in viata noastra reprezinta un pas important pentru protectia mediului, consumul acestora, durata de viata, usurinta in exploatare, costurile generate in comparatie cu prosoapele din hartie le recomanda pentru un stil de viata modern si sanatos.