Vedete pe tocuri in sarcina

Vedete pe tocuri in sarcina

0
jennifer lopoz (http://1.bp.blogspot.com)

jennifer lopoz (http://1.bp.blogspot.com)Fiindca moda de la Hollywood este ca vedetele sa arate mai tot timpul la fel de bine, pana si in sarcina acestea nu au renuntat la tocuri si la tinute cat mai sexy.

Chiar daca medicii sunt de parere ca tocurile in sarcina reprezinta un real pericol pentru sanatatea mamei, dar si a bebelusului din burtica, vedetele din dorinta de a arata mai inalte si mai subtiri nu au renuntat nicicum la aceste accesorii indispensabile.

Victoria Beckham

In toate sarcinile sale, vedeta a purtat tocuri destul de inalte netinand astfel cont de sfaturile medicale.

Christina Aguilera

Chiar daca a avut o sarcina fara probleme, Cristina a purtat tocuri in toata perioada de sarcina.

Jennifer Lopez

Din dorinta de a-si subtia talia, J. Lo, asa cum este cunoscuta intre fani a fost destul de mult criticata mai ales ca urma sa aduca pe lume gemeni. Intr-un cuvant nu i-a pasat de riscurile la care si-a expus copiii.

Kate Hudson

La mijlocul perioadei de sarcina, vedeta a purtat niste pantofi destul de inalti, de culoare roz in cadrul unui eveniment caritabil.

Angelina Jolie

Chiar daca este fana tinutelor lejere, in sarcina si-a facut aparitia de nenumarate ori pe tocuri, ceea ce a adus criticile medicilor. Cu toate acestea, actrita nu a exagerat, fiind prudenta mai ales in ultima perioada de sarcina.