Viata in acvariu

Viata in acvariu

0
disney channel (www.121.ro)

disney channel (www.121.ro)

Un nou serial animat de comedie debuteaza  pe 12 februarie la Disney Channel.

“Viata in acvariu”, un serial de desene animate plin de imaginatie, captivant si amuzant, creat in jurul a trei adolescenti – Milo, Bea si Oscar – va fi difuzat in fiecare sambata si duminica de la 10:45 pe Disney Channel.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Creat de Noah Z. Jones (“Not Norman,” “The Monster in the Backpack”), ilustrator si autor de carti pentru copii, serialul este produs folosind un mix inovativ de animatie digitala si colaj foto.

Producatorul executiv este Maxwell Atoms (Sumbrele Aventuri Ale Lui Billy si Mandy), iar Noah Z. Jones este co-producatorul executiv. Carl Greenblatt si Bill Reiss (Chowder) sunt cei care au regizat episoadele.

Viata in acvariu”, produs de Disney Television Animation, ii prezinta pe Milo, Bea si Oscar, trei prieteni foarte buni care locuiesc intr-un enorm acvariu de pesti, pe masura ce acestia navigheaza printre culoarele acvatice agitate ale liceului. Serialul urmareste viata de zi cu zi a acestor pesti, cu provocari si reusite, prieteniile, întâlnirile si sporturile pe care la practica, precum si probleme atipice ale adolescentilor, cum ar fi atacul homarilor gigant, excursiile cu scoala în cusca hamsterilor.

Disney Channels EMEA este cel mai de succes portofoliu de canale pentru copii în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, incluzând 58 de canale* disponibile în 118 ţări şi 23 de limbi. În 2009, Disney Channel s-a situat pe prima poziţie în rândul canalelor pentru copii în 7 ţări/teritorii din EMEA din 17 pieţe raportate. Disney Channel îşi continuă extinderea rapidă pe pieţe noi în regiune, jucând un rol important în prezentarea mărcii Disney noilor consumatori.

La nivel global, portofoliul de canale administrat de Disney Channels’ Worldwide este disponibil în 169 de ţări/teritorii**, cu 65 de sisteme vizuale, în 34 de limbi.  Acest lucru înseamnă în total 95 de canale.
Fara comentarii

Lasa un comentariu