Metode naturale pentru a deveni mamica

Metode naturale pentru a deveni mamica

femeie care doarme (http://lh5.ggpht.com)

femeie care doarme (http://lh5.ggpht.com)Atunci cand iti doresti sa devii mamica si inca nu a sosit momentul intrucat treci prin nedoritele probleme ale infertilitatii este indicat sa incerci metodele naturale pentru imbunatatirea capacitatii tale genetice de reproducere.

Nu uita de activitatea sexuala

De cele mai multe ori, daca vei face sex regulat macar o data pe saptamana iti vei putea regla ciclul menstrual. De asemenea, activitatea sexuala determina si o mai buna circulatie sanguina la nivelul organismului, corectand problemele cardiace.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Mentine-ti greutatea

Daca vei avea un surplus de kilograme nedorit vei putea deveni tinta ovarului polichistic. In acest fel, iti va fi afectata menstruatia, iar sansele de a deveni mamica se vor diminua.

Uita de vicii

De cele mai multe ori fumatul dauneaza sanatatii pulmonare, dar si sistemului cardiovascular. De aceea, riscul de instalare a menopauzei la o varsta mai timpurie este destul de mare. Tigarile vor influenta incapacitatea organismului de a ovula.

Odihneste-ti organismul

In cazul in care nu respecti programul de somn de opt ore pe noapte vei avea un nivel scazut de leptina care iti va influenta functia fertila a organismului.

Traieste intr-un mediu curat

Atunci cand iti doresti sa devii mamica este indicat sa incerci sa mentii curatenia in locuinta. Un mediu poluant, cu mult praf  va conduce catre infertilitate. Praful ingerat de organism va ajunge in plamani, deregland astfel activitatea intregului organism.

Consuma lactate

Laptele integral te va ajuta sa ramai mai repede insarcinata. Cu toate acestea, nici produsele din lapte, precum branza, cascavalul sau inghetata nu sunt de neglijat.

Mananca verde

Continutul de fier al alimentelor verzi, dar si de acid folic iti vor reda sansele de a-ti mentine sarcina pe parcursul celor noua luni, inlaturand astfel riscul de avort spontan sau nastere prematura. In cazul in care ai un deficit de acid folic sau fier in organism, completeaza-l la propunerea medicului specialist cu comprimate orale.
Fara comentarii

Lasa un comentariu