Vrei sa cumperi un patut bebe lemn – Cum sa faci alegerea...

Vrei sa cumperi un patut bebe lemn – Cum sa faci alegerea potrivita?

0

Copiii au nevoie de mai multe ore de somn in comparatie cu adultii, intrucat se afla in cea mai importanta de dezvoltare. Pentru ca dezvoltarea si cresterea sa se desfasoare armonios, un patut bebe lemn si salteaua potrivita pot constitui un sprijin adecvat.

Recomandari Carucioaredecopii.ro pentru a cumpara patutul optim pentru copilul tau

 Achizitionarea saltelei optime si a patutului pentru bebelusi poate fi complicata, multitudinea de marci si optiuni impiedica asumarea deciziei finale. In ciuda tuturor beneficiilor oferite de distribuitorii acestei categorii de articole de mobilier pentru copii, urmariti principalele criterii de selectie si nu veti da gres: siguranta, confortul si bugetul pe care il veti aloca.

  • Siguranta

Pentru a verifica siguranta unui pat de copil, asigurati-va ca rama patului este suficient de puternica, robusta, cu finisaje netede si muchiile rotunjite. Alegeti un pat de lemn de dimensiuni potrivite pentru a-i fi atasata o saltea adecvata, evitandu-se astfel decalajul intre cele doua elemente si pericolul ca cel mic sa se raneasca la brate sau picioare. Un plus de siguranta este garantat atunci cand alegeti cadrele cu sine laterale detasabile, care se vor dovedi extrem de utile de-a lungul anilor petrecuti de cel mic in patut.

  • Confortul

Calitatea de a fi confortabil este redata mai mult de salteaua pe care o veti selecta. De aceea, este importanta selectarea unui articol care sa se potriveasca dimensiunilor patului – desi cele mai multe patuturi pentru copii sunt comercializate impreuna cu salteaua potrivita – dar care sa asigura confortul unui somn linistitor.

Sunt recomandate saltelele confectionate din fibra de cocos, care prezinta o serie de caracteristici benefice fata de saltelele cu arc sau spuma: au nivel mare de fermitate si o aerisire optima.  Fiind realizate din fibre de cocos, garanteaza componenta 100% naturala, fiind un mediu care nu favorizeaza dezvoltarea bacteriilor si care reduce prezenta microorganismelor cauzatoare de alergii.

  • Bugetul alocat

Patul si caruciorul pentru copii reprezinta cele mai importante investitii facute pentru cumpararea articolelor necesare dezvoltarii bebelusilor. In acest sens, in momentul efectuarii listei de cumparaturi, plasati aceste doua produse in categoria celor care necesita un buget mai mare, stabiliti suma pe care o veti aloca si incepeti cautarile care se incadreaza in cerintele de siguranta, confort si pretul aproximat.

Carucioaredecopii.ro – Cumparaturi online pentru articole diverse pentru copii

Cumparaturile online prezinta avantajul de a putea vizualiza rapid descrierea, pretul si conditiile de livarea pentru fiecare produs in parte.

Magazinul online Carucioaredecopii.ro va pune la dispozitie o gama atent selectata pentru a oferi siguranta si confort copiilor dvs: mobilier pentru camera copilului (patut bebe lemn, patut pliabil, saltele), toata gama de articole pentru transportarea in siguranta a copiilor (carucioare sport, 3 in 1, tip umbrela, 2 in 1, caruturi pentru gemeni).

Date utile

Telefon – 0723 666 005; 0765 745 009
E-mail – [email protected]i.ro
Adresa Depozit – Bld.Iuliu Maniu, Nr.181 – Sector 6, Bucuresti