Alăptarea, colicile și diversificarea bebelușului!

Alăptarea, colicile și diversificarea bebelușului!

În data de 21 februarie, Med Experts organizează un eveniment dedicat viitoarelor mamici si mamicilor la inceput de drum intitulat „Alaptarea, colicile si diversificarea bebelusului!”. Evenimentul va fi sustinut de doamna dr. Mihaela Nita, Presedinta Asociatiei Consultantilor in Lactatie din Romania.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Toţi tinerii părinţi se simt pierduţi în terra incognita atunci când este vorba de identificarea şi satisfacerea nevoilor copilului lor, iar diversificarea alimentaţiei face parte din acest mare necunoscut. În primele luni de viaţă, lucrurile par a intra într-o rutină: alăptare, schimbat scutec, băiţă.

Dar fiecare mămică are o grijă importantă: când pot să introduc hrana solidă în alimentaţia celui mic?

Este și motivul pentru care sunteți invitați la un eveniment dedicat în întregime alăptării și diversificării, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu, Dr. Mihaela Niță Medic Specialist Pediatru.

Dr. Mihaela Nita a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea pediatrie, este consultant în lactaţie certificat internaţional IBCLC, preşedinta Asociaţiei Consultanţilor în Lactaţie din România, speaker in cadrul evenimentelor, trainer in cadrul cursurilor pentru parinti, trainer pentru cadrele medicale in domeniul alaptarii si lactatiei.
Fara comentarii

Lasa un comentariu