Branca ursului – proprietati curative

Branca ursului – proprietati curative

branca-ursuluiBranca ursului este o planta cu proprietati de-a dreptul spectaculoase atunci cand vine vorba despre fertilitate.

Medicii specialisti in terapiile alternative sunt de parere ca branca ursului stimuleaza destul de mult starea hormonala a organismului, luptand impotriva infertilitatii atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Branca ursului ajuta in reglarea ciclului menstrual, nasterea unor ovule sanatoase, stimularea functiei ovariene. Barbatii care consuma infuzie din branca ursului gasesc in aceasta un remediu in tratarea impotentei, sporirea numarului de spermatozoizi si mobilitatea acestora.

Branca ursului stimuleaza actul sexual al cuplului, avand rol afrodisiac si lubrifiant. Odata consumata aceasta mareste apetitul sexual atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Tot ea are un important in tratamentul unor boli venerice rare precum chlamydia, candida sau sifilis.

Aceasta planta cu puteri miraculoase poate fi gasita in farmaciile de profil, putand fi consumata zilnic de circa 3-4 ori, pentru un termen de pana la 6 luni. In cazul in care nu aveti incredere in tincturile preparate in farmacii puteti incerca sa preparati acasa produsul, punand planta taiata la macerat circa 2 saptamani in alcool etilic.

Branca ursului nu poate fi consumata in timpul sarcinii.

Articole similare