Cum sa-ti convingi partenerul sa faceti sex in timpul sarcinii

Cum sa-ti convingi partenerul sa faceti sex in timpul sarcinii

0

Sarcina subliniaza feminitatea,iti pune in evidenta sex-appeal-ul si te face mult mai dornica de sex. Cu toate acestea partenerul tau nu este prea grabit cand vine vorba de sex. Afla cum poti sa-l convingi sa faceti dragoste si in perioada sarcinii.

42-30019976 [RF] © www.visualphotos.comSexul in timpul sarcinii este tema in jurul careia se dezvolta o multime de mituri. Cele mai comune dintre ele afirma ca o femeie gravida nu poate face sex, sau ca relatiile intime pot rani copilul sau ca pot provoca avort spontan. Daca partenerul tau crede in astfel de teorii, probabil ca veti sari peste multe partide de amor. Dar nu numai din motivele enuntate mai sus, unii barbati evita sa faca sex cu o femeie gravida. Daca reusesti sa afli cauza reticentei partenerului tau de a face sex, cu atat mai usor va fi sa o elimini.

Aversiune fata de sex in timpul sarcinii: intreba-l de ce ii este teama
Partenerul tau adoarme imediat ce se pune in pat si se intoarce cu spatele la tine?Atunci cand initiezi o apropiere cu tenta sexuala, el nu-ti intoarce afectiunea? Este timpul sa afli ce se intampla. Alege un moment bun pentru a vorbi. Nu are sens sa incepi discutia in pat, cand el este deja pe jumatate adormit. Intreaba-l in mod direct daca a observat cat timp a trecut de cand ati facut ultima data sex. Iti garantam ca a observat, si, probabil, stie exact cate zile au trecut. Deci, cere-i sa-ti explice de ce s-a intamplat acest lucru. Felicitarile noastre, daca reusesti sa-l convingi sa-ti explice ce s-a intamplat.

Se pare ca marea majoritatea femeilor gravide doresc sa faca sex mai des decat inainte de sarcina. Acest lucru se datoreaza in principal hormonilor care cresc libidoul, si imbunatatirii fluxului de sange din zona genitala, care devine mult mai sensibila la atingere, oferind o experienta puternica. 
In cazul barbatilor, este de multe ori exact invers. Ideea ca vor deveni tati pentru totdeauna le mai taie din avant si le potoleste pasiunea.