Creme antivergeturi

Creme antivergeturi

insarcinata gravida femeie (http.clarkcountpublicauctions.com)

insarcinata gravida femeie (http.clarkcountpublicauctions.com)Odata cu sarcina intregul organism al gravidei va trece printr-o serie de modificari, adesea inestetice.

De la numarul de kilograme in plus, actiunea hormonala va avea o influenta negativa si asupra epidermei acesteia. De aceea, aparitia vergeturilor vor reprezenta semne de alerta, dar si de ingrijorare pentru tanara mamica.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Desi nu se cunosc remedii sigure impotriva acesteia, vom putea ajuta la mentinerea unei elasticitati a pielii destul de ridicate. Folosirea cremelor pentru starea de graviditate ajuta la mentinerea unei epiderme intocmai ca mai inainte de sarcina.

De aceea, nu uitati de folosirea cremelor mai grase, atat dimineata, cat si seara. Aplicarea acesteia se va face pe pielea perfect curata si hidratata, in ambele momente ale zilei. Nu trebuie sa evitati zonele sanilor, soldurilor, abdomenului, picioarelor intrucat vergeturile isi pot face aparitia in orice loc de pe epiderma. Regularitatea aplicarii trebuie sa reprezinte o constanta permanenta inca din primele zile dupa ce ai aflat ca vei deveni mamica. Si daca te intrebi cam cat va dura aplicarea, ei bine, trebuie sa continui cu ungerea acesteia inca vreo doua trei luni dupa nastere.

Pentru a fi siguar de eficacitatea cremei folosite este indicat sa luati totul sub stricta recomandare a medicului intrucat, o creme inadecvata poate crea atat efecte negative pentru bebelus ca urmare a continutului, dar si o lipsa totala a efectului acesteia, vergeturile facandu-si usor aparitia.

In momentul achizitionarii, trebuie sa tineti cont de:

  1. prospectul si eticheta produsului – aceasta trebuie sa fie in termenul de valabilitate, iar continutul acesteia trebuie sa fie conform celor prescrise de medicul care va supravegheaza sarcina;
  2. crema nu trebuie sa fie prea uleioasa intrucat poate crea un aspect neplacut pe piele;
  3. nu trebuie sa fie parfumata intrucat crema poate crea efecte adverse bebelusului.

Articol realizat de Tatiana Tuţă
Fara comentarii

Lasa un comentariu