Exercitiile Kegel pentru ingustarea vaginala

Exercitiile Kegel pentru ingustarea vaginala

0

Odata cu trecerea timpului apar o serie de disconforturi legate de imbatranirea organelor interne, dar si a celor externe. Unul dintre exemple consta si in imbatranirea organelor sexuale feminine externe. De aceea, pentru refacerea tonusului sexual se poate impune o remodelare a zonei genitale feminine.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Ingustarea vaginului poate crea un nivel mai inalt de confort atat pentru ea, cat si pentru partener in timpul actului sexual. Din punct de vedere psihic, femeia va capata iarasi increderea in fortele proprii, avand capacitate de control ridicat in timpul actului sexual.

Din punct de vedere medical, refacerea vaginului consta intr-o interventie chirurgicala, nu foarte complicata, numita vaginoplastie care ajuta la intinerirea zonei vaginale feminine.

O alta modalitate la fel de eficienta a fost sugerata de medicul Arnold Kegel care a contrazis teoria ca refacerea vaginala se poate face doar prin interventie chirurgicala. Acesta a mers putin mai departe, indicand o serie completa de exercitii fizice simple care isi gasesc eficienta in intinerirea muschilor vaginali.

Seria de exercitii recomandate se bazeaza pe contractarea perineala care duc catre cresterea performantelor sexuale si catre atingerea orgasmului feminin. Cu alte cuvinte, prin contractii lente, rapide si prin impingere iti vei putea recapata tonusul muscular vaginal. Setul de exercitii poate fi realizat in pozitia sezut sau pe orizontala. In acest mod va creste presiunea sangvina in aceasta zona, ducand catre intinerirea muschilor perineali de la nivelul vaginului.

Tehnica de izbanda in cadrul acestor exercitii consta in relaxarea muschilor dupa cele trei seturi de contractii pentru cateva secunde.

Dupa nici 5 saptamani veti putea observa cresterea apetitului sexual si o capacitate de excitare mult mai ridicata datorita cresterii cantitatii de sange din aceasta regiune, dar si o ingustare a vaginului, avand drept efect intinerirea muschilor perineali.

Articol realizat de Tatiana Tuţă
Fara comentarii

Lasa un comentariu