Gateste autentic oriental cu Blue Dragon

Gateste autentic oriental cu Blue Dragon

0

Blue Dragon aduce pasiunea pentru bucataria orientala, asa ca daca esti interesat de un mod de gatit autentic oriental, noi iti suntem alaturi la fiecare pas. Avem o multime de retete si idei interesante.

dark-soy-sauce

Picture 1 of 2

Te putem ajuta sa pregatesti totul, de la o reteta simpla styr-fry pana la retete mai complicate, cum ar fi aventurosul Sushi Maki. Iti vom spune totul despre ingredientele de care care vei avea nevoie si te vom vom ajuta sa le gatesti chiar tu.

Un pic de istorie 

Blue Dragon este numit dupa simbolul chinez de noroc. Compania a fost creata cu peste treizeci de ani in urma, cand nu prea gaseai nimic in magazine cu care sa gatesti acasa mancaruri autentice chinezesti. De atunci, Blue Dragon a devenit cu adevarat pan-asiatic. Acum iti oferim ingrediente autentice pentru a te ajuta sa gatesti mancaruri delicioase din Thailanda, Japonia , Vietnam si China!

Astazi iti propunem:

Sweet & Chilli Dipping SauceUnul dintre produsele emblematice Blue Dragon, sosul sweet & chilli este un sos picant si dulce de ardei iute si usturoi, ideal pentru chipsuri, crackers si dim sum, cum ar fi rulourile de primavara. De asemenea, este genial in retetele styr-fry!

Dark Soy Sauce Preparat natural, Dark Soy Souce da culoare si aroma oricarui preparat. Este mai inchis la culoare si mai sarat decat Light Soy Sauce. Sosul de soia este absolut necesar si nelipsit din bucataria chinezeasca. Este un sos obtinut din boabe de soia fermentate, pregatit apoi cu apa si sare. De aceea gustul sau este usor sarat, uneori prea sarat, incat nu mai este nevoie sa adaugam sare la reteta preparata. Boabele de soia se lasa la fermentat dupa care sunt presate in prese speciale. Din ele se obtine un lichid care se amesteca cu apa si sare in vase speciale si se obtine sosul de soia.

Sosul de soia dark este un sos “imbatranit” nu atat de sarat precum sosul light, cu o consistenta mai groasa, usor vascoasa, asemanatoare cea a uleiului. Necesita un proces mai indelungat de preparare prin fermentare, are un gust mai pronuntat decat cel light si o culoare mult mai densa datorita melasei adaugate in procesul de pregatire, pentru a-l deosebi de sosul light. Este perfect pentru marinate sau condimentare.