Gimnastica in timpul sarcinii

Gimnastica in timpul sarcinii

logo_KB_aics4

Picture 1 of 2

logo_KB_aics4

Sunteti insarcinata si totusi doriti sa faceti miscare, dar intr-un mediu prietenos si beneficiind de programe personalizate? Centrul KINETOBEBE va ofera posibilitatea de a va relaxa si tonifia intr-un mediu prietenos si atent supravegheate de specialisti in domeniu.

Dorim sa venim in ajutorul viitoarelor mamici prin programe de gimnastica special elaborate pentru gravide si care au ca obiective:

– mentinerea tonusului muscular;
– pregatirea pentru viitoarea nastere;
– imbunatatirea posturii, functiei sistemului circulator/ vascular, sistemului respirator;
– cresterea capacitatii de efort si cresterea elasticitatii pielii;
– prevenirea durerilor musculare (contracturi);
– imbunatatirea calitatii vietii (destresare);
– cresterea mobilitatii articulare.

In timpul sarcinii, asupra organismului femeii se produc o serie de modificari. Una dintre cele mai importante modificari se produce la nivelul curburii lombare care se accentueaza datorita cresterii in volum a abdomenului, ceea ce duce la aparitia durerii in acea zona.
Pe perioada sarcinii circulatia periferica este ingreunata, ceea ce poate sa duca la aparitia edemelor. O alta modificare ce survine pe perioada sarcinii este piciorul plat (bolta plantara se prabuseste) ceea ce duce la ingreunarea mersului aparitia durerilor asociate.
Toate acestea mentionate mai sus cat si alte afectiuni, pot fi combatute cu ajutorul gimnasticii .

Programele de gimnastica, atent elaborate de echipa de expertii KINETOBEBE, sunt o impletire a diferitelor moduri consacrate de gimnastica a gravidei: Pilates, Kegel, Gimnastica Respiratorie, Metoda Jacobson, Antrenamentul autogen Shultz, Stretching.

Centrul KINETOBEBE
Calea Mosilor nr 158, Bucuresti
www .kinetobebe.ro