Inteligenta copilului tau poate fi stimulata inca inainte de nastere!

Inteligenta copilului tau poate fi stimulata inca inainte de nastere!

0

sahProbabil ca stii deja ca o dieta sanatoasa si echilibrata pe perioada sarcinii este foarte importanta pentru a avea un copil sanatos, nascut la termen. Dar stiai ca inteligenta copilului tau poate fi stimulata inca inainte de nastere? Afla mai jos ce principii trebuie sa urmezi.

Evita alcoolul! Chiar si cea mai mica cantitate de bere sau vin pot afecta dezvoltarea fatului, deoarece alcoolul este interzis femeilor insarcinate! Efectele alcoolului pot fi grave: avort spontan, nastere prematura, retard de crestere intrauterina, sindromul de alcool fetal (FAS), leziuni ale sistemului nervos central. Chiar si o singura gura de alcool poate cauza moartea celulelor cerebrale sau migrarea lor spre zonele gresite ale creierului. Efectele sunt dezastruoase: dificultati de invatare, probleme de ordin psihologic, instabilitate emotionala, etc. Efectele devastatoare ale consumului de alcool in timpul sarcinii nu sunt vazute de multe ori imediat dupa nastere, ci se dezvaluie doar la scoala.

Administreaza-ti vitaminele prenatale! Creierul fatului are de beneficiat in urma consumului de vitamine prenatale. Datorita combinatiei de 20 vitamine, minerale si oligoelemente in doze optime in asociere cu acidul folic, comprimatele din Natalvit IQ scad riscul aparitiei defectelor de tub neural (creier, coloana) cu pana la 92% si contribuie la dezvoltarea cerebrala a copilului in burtica ta.

Adauga acizi grasi Omega 3 dietei tale! Natalvit IQ contine capsule cu acizii grasi esentiali DHA si EPA, cei mai importanti componenti ai complexului Omega 3. Acestia contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii sale vizuale. Exista studii care fac legatura intre consumul de DHA de catre mama si coeficientul de inteligenta sporit al bebelusilor.

Nu te stresa! Limiteaza pe cat posibil situatiile stresante si invata sa te relaxezi, deoarece stresul iti poate afecta copilul. Stresul prelungit poate provoca contractii uterine si nastere prematura sau avort spontan. Dezvoltarea anormala a sistemului nervos al copilului si intarzierea in dezvoltarea sistemului musculo-scheletice pot fi, de asemenea, urmarile unei vieti stresante pe perioada sarcini.

Nu fuma! Acest obicei poate provoca astm, dificultati de respiratie sau alergii la copil. Copiii fumatoarelor sunt mai mici, mai slabi, iar creierul si plamanii lor sunt mai putin dezvoltati. Evita si fumatul pasiv.

Vorbeste-i frecvent si pune-i muzica bebelusului din burtica! Se pare ca muzica si comunicarea constanta cu fatul stimuleaza cresterea si inmultirea celulelor cerebrale (neuroni) si, de asemenea, stimuleaza crearea conexiunilor intre celulele nervoase. Ajuta, in plus, la dezvoltarea emotionala a copilului si la dezvoltarea comunicarii.

Fa miscare! Orice forma de miscare fizica usoara in sarcina este benefica pentru dezvoltarea creierului bebelusului tau. Atunci cand te misti, organismul primeste mai mult oxigen, care ajuta la dezvoltarea neuronala a fatului.

Natalvit IQ

NatalVit IQ este cea mai accesibila si complexa formula de vitamine si acizi grasi Omega 3 pentru protectia completa pre si postnatala a mamei si fatului.
Natalvit IQ contine capsule cu acizi grasi esentiali DHA si EPA care contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.

Datorita combinatiei de 20 vitamine, minerale si oligoelemente in doze optime, printre care acidul folic, comprimatele din Natalvit IQ scad riscul aparitiei defectelor de tub neural cu pana la 92%. De asemenea reduc greata, varsaturile si ametelile din primul trimestru.

natalvitIQ· Natalvit IQ contine doza optima de acid folic pentru reducerea riscului aparitiei defectelor de tub neural (creier, coloana).
· Administrarea comprimatelor de Natalvit IQ scade riscul aparitiei malformatiilor congenitale si cel al nasterii premature
· Reduc simptomatologia asociata primului trimestru de sarcina (greata, varsaturi, ameteli).
· Adminstrarea capsulelor de Natalvit IQ cu DHA si EPA contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.

Participa in perioada 3-20 decembrie 2013 la concursul “Fii o mamica chic cu Natalvit IQ” si castiga un voucher de 1500 RON cu care iti poti cumpara cele mai frumoase haine pentru femei insarcinate de la Mama Boutique!