Mame celebre mai „in varsta”

Mame celebre mai „in varsta”

0
nicole kidman (www.fymage.com)

nicole kidman (www.fymage.com)Cu toate ca si-au dorit sa fie celebre si faimoase, in realitate vedetele de la Hollywood au realizat cat de important este sa ai o familie. Asa se intampla,  ca numeroase staruri au devenit mame la varste de peste 40 de ani.

Iata cateva mamici celebre mai „in varsta”:

Celine Dion face parte din categoria mamelor celebre cu varste de peste 40 de ani. La 41 de ani aceasta a ramas insarcinata dupa ce mai avea inca un copil de opt anisori. Nici sotul acesteia nu este la prima tinerete – are nu mai putin de 67 de ani.

Nicole Kidman, a devenit mama la 40 de ani. Dupa ce a infiat doi copii, Nicole Kidman a reusit sa ramana insarcinata cu Keith Urban, actualul ei sot.

Brooke Shields a trecut printr-o perioada de depresie postnatala destul de mare in anul 2003, imediat dupa nasterea fetitei ei, Rowan. Dar, la aproape trei ani dupa acest eveniment, aceasta a ramas iarasi insarcinata cu cea de-a doua fetita.

Dupa ce a nascut-o pe fetita ei, Rowan, in 2003, Brooke Shields s-a confruntat cu o depresie

Madonna l-a nascut pe Rocco la varsta de 42 de ani in urma mariajului destramat astazi cu Guy Ritchie. Dupa nasterea fiului,  Madonna s-a hotarat sa mai adopte singura o fetita.

Geena Davis a devenit mama la 46 si 48 de ani. Actrita a ramas insarcinata pentru prima oara la varsta de 46 de ani. Cu toate acestea, doi ani mai tarziu a ramas insarcinata iarasi, aducand pe lume gemeni.