Meryem Uzerli, din „Suleyman Magnificul”, a devenit mamă

Meryem Uzerl, actrița cunoscută din celebra producție turcească „Suleyman Magnificul”, a devenit weekend-ul trecut mamă pentru a doua oară.

Meryem a anunțat pe Instagram că a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 8 ianuarie:

„Ieri. 8.01.2020. Draga mea, LILY KOI ….Lara Jemima, tatăl tău și cu mine suntem foarte fericiți să te întâmpinăm în familia noastră. Ne simțim recunoscători și fericiți că ni te-ai alăturat. Fii protejată la nesfârșit!’, a scris Meryem Uzerli pe contul ei de Instagram.

Meryem Uzerli mai are o fiică, în vârstă de 7 ani, pe nume Lisa Jemine Uzerli pe care a născut-o în 2014 este rodul iubirii cu artistul şi omul de afaceri turc Can Ates de care s-a despărțit după ce a înșelat-o cu o actriță.

Cine este tatăl

Despre actualul partener al actriței nu se cunosc multe detalii, însă presa din Turcia speculează că ar urma și o nuntă după nașterea fiicei lor.

Deși actrița a rămas discretă în legătură cu viața ei sentimentală, la începutul lunii septembrie aceasta a confirmat, citată de posta.com.tr, că e însărcinată în cinci luni tot cu o fetiță, care ar trebui să vină pe lume în ianuarie 2021.

„Lara își dorea de multă vreme o soră, a declarat Meryem Uzerli. Despre iubitul actriței, nu se știu prea multe detalii.

Citește mai multe pe romanialibera.ro 

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare