Nicoleta Luciu si-a negociat nasterea

Nicoleta Luciu si-a negociat nasterea

0
nicoleta luciu tripleti (www.radardemedia)

nicoleta luciu tripleti (www.radardemedia)Nicoleta Luciu, viitoare mamica de tripleti a mers ieri la maternitatea Regina Maria in vederea negocieri a pretului pe care urma sa-l plateasca acestora.

Cu toate ca pe primul sau copil l-a nascut la o clinica privata din Budapesta, in realitate actrita Nicoleta Luciu a ales pentru cei trei copii ai sai o clinica destul de importanta din Romania.

Costul nasterii cerut de catre conducerea maternitatii a fost unul destul de ridicat – de aproape 27.000 de Euro. Nicoleta Luciu a reusit sa ii convinga in cele din urma sa reduca costurile nasterii sale intrucat, dupa spusele sale, mass-media va fi indreptata asupra lor in acele zile, capatand un plus de popularitate, bazata de fapt pe imaginea vedetei.

In prezent, Nicoleta Luciu este internata la maternitatea Regina Maria in vederea pregatirii momentului pentru nasterea prin cezariana. Din dorinta de a-si proteja cei trei copii, vedeta a facut o perioada destul de lunga de repaus la pat.

Potrivit spuselor medicilor, cei trei copii ai Nicoletei (o fetita si doi baietei) ce urmeaza sa fie adusi pe lume in foarte scurt timp se afla in afara oricarui pericol, fiind tinuti sub supraveghere medicala.