Prevenirea vergeturilor din timpul sarcinii

Prevenirea vergeturilor din timpul sarcinii

0

Crema impotriva vergeturilor_Elancyl Maternite_500ml_100 ronSarcina este o perioada frumoasa din viata unei femei, dar si destul de dificila, fiindca organismul matern sufera multiple schimbari. Una dintre cele mai neplacute transformari cu care majoritatea femeilor se confrunta sunt, din pacate, vergeturile de sarcina.

Acestea apar ca urmare a întinderii continue si progresive a tegumentului de pe abdomen si sani sau cresterea brusca a unei anumite regiuni a corpului. Toate femeile au temeri atunci cand se gandesc la recuperarea completa a corpului în forma de dinaintea sarcinii si de aceea solutiile naturale pentru o recuperare rapida sunt apreciate.

Elancyl Specific Maternitate este o crema tratament, dezvoltata pentru prevenirea si atenuarea vergeturilor pe perioada sarcinii, care are la baza ingrediente active naturale. Multi dermatologi recomanda femeilor însarcinate Vitamina E, fiindca acesta vitamina uleioasa ajuta pielea sa se regenereze – ea este prezenta alaturi de uleiul de sofranel în Elancyl Specific Maternite, care hidrateaza, hraneste si da elasticitate pielii. Are un parfum usor si proaspat, iar textura sa delicata va fi absorbita rapid în piele. Utilizata zilnic începand cu luna a 4-a de sarcina, creste rezistenta pielii la dilatare. Aplicati o data sau de doua ori pe zi pe stomac, fese, coapse si solduri. Produsul nu se foloseste pe perioada alaptarii.
Crema împotriva vergeturilor, Elancyl Maternitate, 500 ml. Pret: 100 lei