Printesa Briana Caradgea este oficial mama de gemeni

Printesa Briana Caradgea este oficial mama de gemeni

1
printesa Briana Caragea (www.storge0.dms.mpinteractiv.ro)

printesa Briana Caragea (www.storge0.dms.mpinteractiv.ro)Printesa Briana Caradgea este oficial mama a doi gemeni conceputi cu tati diferiti.

Aflata in proces de divort cu Perry Zizzi Vito, printesa Briana Caradgea acuza ca i s-a inscenat un astfel de scandal. Mai mult, ea il acuza pe fostul sau sot ca i-a furat ovulele, iar gemenii adoptati de acesta impreuna cu iubitul sau Lestat Monroe sunt de fapt proprii sai copii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Potrivit spuselor printesei Briana Caradgea, in actele de nastere ale gemenilor acestia apar inregistrati pe numele de familie Caradgea-Zizzi. Cei doi au fost adoptati de doi tati diferiti, fiecare partener luand spre adoptie cate unul dintre ei.

Printesa spera ca justitia sa isi faca meseria si sa ateste veridicitatea probelor ADN depuse la dosar. Sotul sau a declarat ca Briana si-a dat acordul sa doneze ovulele pentru a le face doi copii atat lui, cat si iubitului sau.

Printesa Briana Caradgea a fost casatorita cu avocatul de origine americana Perry Zizzi Vito timp de doi ani, cei doi aflandu-se in prezent intr-un amplu scandal de divort.

 
1 comentariu

  1. O poveste tare incurcata, insa asa se intampla in lumea mondena.
    Acuma cea mai asteptata nastere este cea a Nicoletei Luciu care cu siguranta va strani multe multe barfe.

Lasa un comentariu