Prințul Harry speră ca în 2021 să se împace cu fratele său, William

2020 fost anul schimbărilor pentru ducii de Sussex. Harry și Meghan au decis să iasă din familia britanică și să se mute în Statele Unite ale Americii.  Unde au reușit să își cumpere o locuință și să devină independenți financiar.

Odată cu aceste schimbări, însă, relația dintre Harry și fratele său mai mare, William, nu a mai fost la fel de bună ca în trecut. Presa internațională scrie că cei doi nu s-au mai înțeles. Asta încă din 2016 de când Harry a început să iasă cu Meghan.  Lui William nu i-a fost frică să-și exprime rezervele în legătură cu povestea de dragoste care avansa în pași repezi.

Meghan Markle și prințul Harry rămân totuși pozitivi pe măsură ce intră în Anul Nou.

În timp ce Ducele și Ducesa de Sussex împlinesc un an de când au anunțat că vor demisiona ca membri superiori ai familiei regale.

„Speră că 2021 poate fi un moment de vindecare nu doar pentru lume, ci și pentru familia lor”. Spune o sursa apropiată celor doi pentru publicația People.

„Dezacordurile familiale tind să piardă din intensitate odată cu distanța și timpul’, mai spune sursa.

În timp ce pandemia de coronavirus i-a împiedicat pe Meghan, în vârstă de 39 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, să revadă Marea Britanie, se crede că vor face călătoria în acest an pentru câteva ocazii speciale de familie.

Citiți mai multe pe romanialibera.ro

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare