Recreația mare a început!

Recreația mare a început!

0

Te așteptăm la Sun Plaza pentru 8 zile de distracție garantată cu fluturi vii și milioane de baloane de săpun! Noi nu sărbătorim Ziua Copilului pe 1 iunie, ci le oferim celor mici nu mai puțin de 8 zile de distracție cum nu s-a mai văzut. Da, da, exact așa!

În perioada 28 mai – 4 iunie, Sun Plaza devine cel mai atractiv loc din întreg orașul, transformându-se într-un adevărat tărâm de divertisment și voie bună. Startul se dă pe 28 mai cu Parada baloanelor de săpun – Bubble Parade – eveniment care are loc, în același timp, în 100 de orașe din 50 de țări. (http://bubbleparade.org)

Într-un cadru de poveste, imaginația copiilor va prinde contur atunci când își vor face apariția două personaje pe picioroange care vor face baloane uriașe de săpun. Cei mici vor primi sticluțe și baghete cu soluție ”magică” pentru a le ține isonul maeștrilor de ceremonie. Astfel, milioane de baloane de săpun, care mai de care mai colorate, se vor ridica spre cer în intervalul 11.00-12.30, la intrarea principală din Sun Plaza, pe Esplanada Sud.

Însă acesta este doar începutul distracției. Între 1 și 4 iunie, de la 12.00 la 20.00, în Sun Plaza are loc o expoziție inedită de fluturi vii. Lăsați liberi într-un cort special amenajat, zeci de fluturi colorați vor putea fi observați cum zboară și cum mănâncă, vor putea fi luați în mână, așezați pe haine sau chiar pe năsucuri drăguțe de copii.