Riscurile tampoanelor interne

Riscurile tampoanelor interne

0
tampon1

tampoane-interne

Picture 1 of 2

In perioada ciclului menstrual ceea ce iti doresti cel mai mult este sa descoperi acele tampoane sau absorbante care sa iti aduca tot confortul.

Nu de putine ori, majoritatea dintre noi incercam sa schimbam uneori luna de luna absorbantele sau tampoanele pe care le folosim pentru a descoperi unul mai bun, care sa il inlocuiasca pe cel vechi si care sa iti ofera o stare de prospetime, curatenie, dar si capacitatea de a te simti destul de libera.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate ca sunt mult mai practice decat absorbantele si aproape invizibile, tampoanele interne nu sunt recomandate persoanelor virgine intrucat exista posibilitatea dezvirginarii intrucat himenul este destul de subtire si sensibil. De asemenea, atunci cand incepi sa citesti instructiunile de folosire nu ai cum sa nu remarci cateva avertismente cu privire la efectul tampoanelor asupra organismului. De multe ori, pana si producatorii recomanda folosirea lor cu anumite pauze in asa fel incat sa se evite aparitia infectiilor sau a socului toxico-septic.

De asemenea, modul in care sunt introduse tampoanele interne in colul uterin este destul de important. Se poate spune ca o utilizare neindemanatica poate conduce la aparitia unei rani pe col. Astfel de probleme apar si ca urmare a folosirii lor in exces, potrivit celor care le-au utilizat vreme indelungata. De regula, astfel de tampoane vor trebui inlocuite cu altele la un interval destul de scurt de numai 3-4 ore in asa fel incat sa se evite riscul aparitiei infectiilor.

Cu toate acestea, tampoanele interne sunt destul de practice atunci cand te afli in concediu la mare sau cand esti la o petrecere, fiind ca neobservate.

Medicii sunt de parere ca astfel de tampoane interne pot fi folosite, insa putin mai rar. Menstra sau sangele scurs in timpul ciclului menstrual va trebui eliminat din organism si nu tinut in interiorul sau. De aceea, daca aveti la indemana absorbantele clasice este mult mai indicat sa le folositi, mai ales ca in prezent ele sunt prevazute cu un nou sistem de „DriPlus”care le ajuta sa absoarba si mai bine pentru ca tu sa te simti la fel de uscata si proaspata in orice moment al zilei.

Foto: http://img.garbo.ro / http://2.bp.blogspot.com
Articole similare

Fara comentarii

Lasa un comentariu