Sase idei pentru a da vestea ca esti insarcinata

Sase idei pentru a da vestea ca esti insarcinata

0
sarcina

sarcina-2

Picture 1 of 2

In cazul in care ai ramas insarcinata poti sa le oferi celor dragi o mare bucurie, dandu-le vestea in cel mai inedit mod posibil.

Ce poate fi mai bucuros decat sa le dai vestea apropiatilor despre sarcina ta, despre faptul ca vei aduce pe lume cat de curand un bebelus!?

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Iata cateva idei despre cum anume sa le dai vestea ca esti insarcinata familiei si prietenilor:

  1. Invita-ti in oras partenerul si ofera-i un cadou personalizat pe care sa scrie: „Pentru cel mai bun tatic” – cu siguranta va fi o veste care o sa il bucure destul de mult;
  2. Fa-ti publia vestea de a fi insarcinata pe retelele de socializare – poti face chiar o poza testului de sarcina din care a reiesit clar ca esti insarcinata. In acest mod, toti prietenii iti vor fi alaturi si te vor putea felicita.
  3. Atunci cand mergi la cumparaturi cu sora sau mama ta le poti spune acestora ca nu mai ai nevoie de absorbante pentru o perioada de cel putin…9 luni inainte.
  4. In cazul in care doresti sa le dai vestea celor din jur in cadrul unei reuniuni de familie, poti purta un tricou personalizat pe care sa scrie ca vei deveni mamica cat de curand. Surpriza va fi una cu adevarat imbucuratoare.
  5. In cazul in care doresti sa fii doar tu cu partenerul si sa ii dai vestea intr-un cadru cat mai intim poti incerca sa comanzi un tortulet pe care sa fie inscriptionat un bebelus, o suseza, un biberon…
  6. Daca ai reusit sa ajungi la prima ecografie, o poti multiplica si o poti trimite apropiatilor prin posta, insotita de „Cel mai drag bebelus te saluta si abia asteapta sa iti fie alaturi!”

Foto: http://www.a1.ro / http://www.qbebe.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu