Secretul siluetei Simonei Patruleasa in sarcina

Secretul siluetei Simonei Patruleasa in sarcina

1
simona patruleasa (www.pudel.ro)

simona patruleasa (www.pudel.ro)Chiar daca este insarcinata in trimestrul al treilea de sarcina, Simona Patruleasa afiseaza inca o silueta de invidiat.

Prezentatoarea TV Simona Patruleasa a declarat ca s-a ingrasat doar cateva kilograme pe parcursul perioadei de sarcina. Secretul acestei siluete consta in faptul ca aceasta a mancat doar pentru unul si nu pentru mai multi. Si-a ascultat medicul si nu a simtit nevoia de a exagera din punct de vedere alimentar in timpul sarcinii.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate acestea, Simona Patruleasa este constienta cat de greu este sa dai jos kilogramele acumulate in sarcina si de aceea a renuntat aproape de tot la dulciuri si paine.

Simona Patruleasa este hotarata sa nasca prin cezariana intrucat varsta putin mai inaintata nu ii permite o nastere vaginala fara riscuri.

Prezentatoarea stirilor sportive s-a gandit la numele pe care il va purta fetita sa – Maria Lucia. In cazul in care va fi baiat atat ea, cat si sotul sau vor fi luati putin pe nepregatite, insa lista numelor pentru baieti este destul de lunga si au de unde sa aleaga.

 

 
1 comentariu

Lasa un comentariu