Sfaturi despre alaptarea nou-nascutului

Sfaturi despre alaptarea nou-nascutului

alaptare (www.doctorc.ro)

alaptare (www.doctorc.ro)Alaptarea nou-nascutului reprezinta o etapa din viata fiecarei mamici. Cu toate acestea, nu toate se simt pregatite sa faca fata unei asemenea confruntari. Fie ca nu cunosc care este pozitia corecta la san, fie nu stiu cat anume sa alapteze bebelusul – toate reprezinta dilemele tinerei mamici.

De aceea, este indicat ca fiecare mamica sa tina cont de cateva etape atunci cand vine vorba de alaptarea nou-nascutului:

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:
  1. Alaptarea reprezinta o decizie pe care o iei tinand cont de sanatatea nou-nascutului. Cu toate acestea, nu esti obligata sa iti alaptezi bebelusul daca nu iti doresti acest lucru.
  2. La inceput, nu totul decurge ca pe roate – chiar daca ai vazut o serie de filmulete despre alaptare vei avea nevoie de sprijinul personalului medical din maternitate.
  3. Nu invata copilul cu biberonul – in cazul in care iti doresti sa iti alaptezi nou-nascutul vreme indelungata nu ii da apa sau lapte cu biberonul intrucat se va invata cu acesta si va refuza sanul.
  4. Odata cu alaptarea scapi de rusine – daca erai o persoana mai rusinoasa de acum inainte va trebui sa lasi rusinea deoparte si sa iti alaptezi nou-nascutul oriunde acestuia i se va faca foame;
  5. Daca alaptezi slabesti – chiar daca nu este o regula, alaptarea nou-nascutului te ajuta sa scapi de kilogramele acumulate in sarcina, arzand un numar destul de mare de grasimi.Fara comentarii

Lasa un comentariu