Sfaturi si trucuri pentru a fi o graviduta frumoasa

Sfaturi si trucuri pentru a fi o graviduta frumoasa

0

Printre simptomele unei sarcini in faza incipienta, saptamanile 6-7, se numara oboseala si moleseala. Vor fi momente cand cei din jurul tau vor observa ca esti palida si incordata, fara sa stie cauza, care ramane deocamdata un secret bine ascuns. Urmeaza sfaturile de mai jos pentru fi o graviduta frumoasa.

Cel mai bine este sa te reimprospatezi in aceste zile cu apa rece. Scunda-ti fata timp de cateva secunde, imediat dupa ce te dai jos din pat, intr-un vas cu apa minerala carbogazoasa. Aceasta determina o irigare mai buna a pielii, face ca ochii sa fie clari si reimprospateaza chiar si mintea.

O alta posibilitate: comprese calde si reci aplicate alternativ, cu ajutorul unui prosop umed si garantat nu vei mai fi palida! Este ideal, ca inainte de acest procedeu sa-ti pui o masca hidratanta, nutritiva, las-o 10 minute sa-si faca efectul si indeparteaz-o cu ajutorul compreselor alternative amintite mai sus.

O alta posibilitate de reimpropspatare a tenului consta intr-un masaj realizat prin batai usoare cu un tampon de vata imbibat in lotiune tonica, fara continut de alcool. Chiar si cateva minute in pozitia stand pe cap sau de lumanare ajuta la irigarea sangvina a fetei si face ca pielea sa aiba o nuanta roz.

Aplicand doar o ideea de blush pe obraji, vei arata dintr-o data mai bine. In nici intr-un caz sa nu renunti la ruj – cand esti palida face minuni chiar si in cele mai mici cantitati. Coloreaza-ti buzele cu o culoare proaspata si probeaza in fata oglinzii ce haine te fac sa arati intr-adevar proaspata. Pune deoparte acele bluze si rochii care, in mod evident, te fac sa arati palida.