Sunt insarcinata…Il mai atrag?

Sunt insarcinata…Il mai atrag?

0

Odata ce burtica incepe sa ia noi proportii, capatand forme generoase, te vei teme de faptul ca partenerul va ajunge in  patul altei femei, nemaifiind atras de catre tine. Ti-e teama ca dorinta sa de pana acum va fi diminuata, ca te va vedea intru cu totul alt mod decat pana a ramane insarcinata.

Cu toate acestea, faptul ca ii porti in pantece propriul bebelus, schimbarile care se petrec acum cu tine din punct de vedere estetic vor trece ca neobservate pentru partener, apetitul sau sexual fiind la fel de marit ca si inainte.

Schimbarile hormonale care se petrec acum in organismul tau iti vor da senzatia ca esti din ce in ce mai putin atragatoare. Vei avea o burtica pe zi ce trece mai mare, pete pe fata, edeme la nivelul mainilor si picioarelor, nervi, stari emotionale diferite fata de obicei.

Chiar daca sunt lucruri intr-adevar care parca te scot din minti, corpul tau trecand printr-o adevarata transformare, nu uita ca el te va vedea intr-alt mod decat te vezi tu. Purtandu-i in pantec propriul bebelus ii va da senzatia ca esti unica, cea mai frumoasa femeie pe care a cunoscut-o.

Asadar, nu dispera! Te va dori in orice moment al zilei, fiind pentru el cea mai sexy si mai fermecatoare femeie de pe glob. Un argument pentru un astfel de lucru deriva din chiar faptul ca esti purtatoarea propriei lui creatii.

Chiar daca el te va placea oricum, in orice ipostaza, nu uita de faptul ca trebuie sa te ingrijesti in continuare, sa fii plina de viata si non conformism asa cum te-a cunoascut el. Nu trebuie sa uiti de tine nici macar o secunda. Poarta haine la fel de atragatoare, sexy, dar in conformitate cu situatia ta actuala. Si nu uita…in pat trebuie sa fii la fel de „jucausa”.

Articol realizat de Tatiana Tuţă