Cum a slabit Adriana Bahmuteanu dupa nastere?

Cum a slabit Adriana Bahmuteanu dupa nastere?

0
adriana bahmuteanu (www.myidol.ro)

adriana bahmuteanu (www.myidol.ro)Nu demult, Adriana Bahmuteanu a devenit mamica. Cu toate acestea, a reusit sa isi revina destul de repede dupa sarcina si dupa operatia cezariana si sa slabeasca peste zece kilograme in numai doua luni.

Adriana Bahmuteanu a slabit dupa sarcina zece kilograme cu ajutorul dietei Montignac. Ambitia si dorinta de a avea un corp perfect au determinat-o pe aceasta sa renunte la mesele copioase de dinainte de sarcina si sa urmeze cu strictete regulile impuse de celebrul Montignac in cartile sale.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, aceasta a precizat ca isi doreste sa arate ca un manechin intrucat a vazut ca se poate face minuni pana si in indeplinirea acestei dorinte.

Cu toate acestea, Adriana Bahmuteanu recunoaste ca reteta de slabire consta in ambitia de a te abtine de la mancare, indiferent de dieta pe care o urmezi.

Asa ca, la cateva luni de la nastere, Adriana Bahmuteanu arata destul de bine, avand un corp de invidiat. Sotia lui Silviu Prigoana este de parere ca nu este nevoie sa renunti doar la mancare sau sa te tii cu indarjire de o anumita dieta, ci sa incerci sa iti schimbi radical stilul de viata pentru a te mentine in forma.

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu