Cum se imbraca copiii de vedete?

Cum se imbraca copiii de vedete?

0
shiloh jolie pitt (www.cdn.buzznet.com)

shiloh jolie pitt (www.cdn.buzznet.com)Modul in care se imbraca copii de vedete devine un exemplu pentru restul parintilor obisnuiti. Asa se intampla ca micutii de Hollywood reusesc sa imprime o adevarata moda in randul celorlalti copii.

Potrivit designerilor vestimentari, copii de vedete nu se imbraca tinand cont de parerile parintilor, ci incearca sa isi imprime propriul lor stil vestimentar atunci cand ies pe strada.

Violet Affleck se numara printre copii de vedete cei mai bine imbracati. Foarte usor par sa o prinda din urma Suri Cruise sau Shiloh Jolie Pitt care opteaza pentru multa eleganta si bun gust vestimentar. Angelina Jolie este mandra de fiica sa intrucat in acest fel poate sa isi dezvolte destul de usor imaginatia si personalitatea.

Nici baietii nu sunt de neglijat…Copilului lui Gwen Stefani, Kingston Rossdale, ii plac tinutele de motociclist sau salopetele in dungi. Ceva mai elegant este fiul lui Beckham, Romeo, care reuseste sa combine destul de perfect jacheta cu blugii, asortandu-le intotdeauna incaltamintea sportiva.