Interviu Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”

Din 9 ianuarie, de la ora 20.00, cel de-al doilea sezon „Survivor România” a debutat la Kanal D. Emisiunea este difuzată 5 zile pe săptămână după cum urmează:

  • miercuri și joi, de la 22.00
  • vineri, sâmbătă, duminică, de la 20.00.

Gazda emisiunii este Daniel Pavel, cu care am vorbit atât despre traiectoria sa profesională și cât și de noul proiect pe care l-a început în echipa postului Kanal D.

 

Romania Libera: Cum ai primit propunerea de a prezenta al doilea sezon „Survivor România”?

Daniel Pavel:Nu exagerez deloc atunci când spun că, deși îmi știam potențialul de a aduce povești și emoții publicului din România. Eram sigur și că trebuie să fie o competiție acerbă pentru prezentatorul Survivor România. Competiție, de altfel, croită pe măsura a ceea ce urmează să se desfășoare în reality show-ul nostru. 100% real, de-a lungul săptămânilor de emisie.   

Încă din faza de probe, am visat – fără glumă, fenomenul „Survivor”. După ce am închis telefonul de confirmare, am început să trăiesc, deplin, proiectul.

In perioada ce a urmat am intrat cu bucurie în rolul meu. Beneficiind de logistica impecabilă a Kanal D și Acun Media.

 

Te-ai pregătit în vreun fel pentru acest nou proiect?

Cred cu tărie că toate drumurile vieții mele de până acum, pe mări sau, ulterior, pe undele media, fie că au fost explorări pe diverse coordonate geografice sau tehnicile de supraviețuire și strategie, pe care mi le-am însușit, m-au condus aici.

Misiunea mea de credință este aceea de a pune, și eu, piesa de puzzle potrivită în imaginea de ansamblu a „Survivor România”, oferind tuturor celor care ne vor urmari pe micile ecrane, bucuria mea totală de fi parte a acestui proiect.

Citește interviul integral pe romanialibera.ro

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare