Suzete trendy cu mustati, dinti de vampir si dantura aurita – FOTO

Suzeta s-a transformat intr-un accesoriu șic! Pana acum, “cicilicul” avea o forma banala si servea unui singur scop – acela de a-l alina pe cel mic.

Ei bine, zilele de anonimat “fashion” ale suzetei s-au sfarsit! Niste designeri americani au inventat o suzeta numita “Stachifier” – adica, “Mustatificatorul” – care isi ia numele de la cuvantul “stache”, adica “mustata” in engleza.

Aceasta suzeta are o pereche vanjoasa de mustati din plastic pe ea si iti transforma bebelusul intr-un domn cu clasa. Designerii au creat trei tipuri de mustati – cele de “gentleman”, care sunt mai serioase, cele de cowboy si cele de…afemeiat!

[imagebrowser id=918]

Vrei ca bebelusul tau sa impuna respectul si admiratia pe care le merita? ‘Mustatificatorul’ nostru il va transforma pe cel mic dintr-un tip dragut, intr-unul irezistibil.“, spun designerii.

Suzeta nu este numai un moft. Forma acesteia este conceputa special pentru a incuraja dezvoltarea armonioasa a cavitatii bucale. Stachifierul este recomandat copiilor de la 6 la 36 de luni.

Mustatile nu sunt singurele forme caraghioase gandite de designeri. Parintii mai pot gasi si suzete “dinti de vampir”, “gangsta cu dinti de aur”, “aligator”, “rat de porc”, si “dantura de african”.

Procura accesoriile funny de pe site-urile de mai jos.

www.perpetualkid.com

www.notonthehighstreet.com

www.billybobproducts.com

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare