Afla care sunt cele 5 tipuri de bone de care trebuie sa-ti...

Afla care sunt cele 5 tipuri de bone de care trebuie sa-ti feresti copilul si familia

0

Atunci cand ai un copil, una dintre marile probleme ale parintilor este timpul. Daca la inceput lucrurile sunt mai simple pentru ca unul dintre parinti are concediu maternal, dupa expirarea celor doi ani, parintii trebuie sa se intoarca la munca si atunci sunt nevoiti sa apeleze la serviciile unei bone.  

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

In Romania se obisnuieste ca in principal cei mici sa fie lasati cu o ruda apropiata, precum bunicii, in detrimentul unei persoane specializate si pregatite pentru ocupatia de bona, dar nu toate familiile mai au rude in viata care sa se poate ocupa de cresterea si educatia copilului si atunci sunt nevoiti sa angajeze pe cineva. Problema apare cand acel “cineva” nu vrea binele familiei tale si al copilului tau. Cum prodecezi?

Kit pentru siguranta familiei tale

In primul rand e bine sa instalezi in casa un sistem de supraveghere video. Iti recomand www.SKUT.ro de exemplu. Acest magazin de supraveghere video are o gama variata de sisteme de securitate dotate cu cele mai inovative tehnologii din domeniu. De ce sa apelezi la tehnologie inainte de angajarea unei bone? Am sa iti dau cateva tipologii de persoane pe care cu siguranta nu ti-ai dori sa se ocupe de cresterea copilului tau.

1.Bona cleptomana

Exista numeroase cazuri si anchete in desfasurare cu bone acuzate de furt. Dar, pentru ca respectivele familii nu aveau camere de supraveghere instalate n-au avut suficiente dovezi pentru ca respectivele suspecte sa suporte rigorile legii. De multe ori parintii incep sa realizeze ca lipsesc bani sau bunuri dupa perioade lungi de timp si fara dovezi palpabile care sa nu poata fi contestate in instanta singurul lucru pe care il pot face este sa renunte la colaborarea cu acea persoana si sa anunte pe retelele de socializare despre ce li s-a intamplat ca sa protejeze alte familii sa nu treaca prin aceeasi experienta neplacuta. 

  1. Bona care nu tine cont de programul recomandat de parinti

De obicei de aceste nereguli se fac vinovate bonele care nu au in realitate pregatirea si experienta necesara pentru a se ocupa in mod profesional de ingrijirea copiilor. Fie au acest comportament pentru ca nu au o experienta reala si s-au prezentat la interviu cu un CV mult supraevaluat, fie din rautate si inconstienta.

Aceste bone fie nu vor respecta meniul micutilor sau ii vor hrani in ascuns cu alte mancaruri pe care le considera ele potrivite.  Sunt cazuri in care bonele strecurau alcool in lapte sau alte bauturi pentru ca acei copii sa doarma linistiti si ele sa isi vada de alt program, sa stea la televizor sau pe laptop-ul din casa.

  1. Bona care neglijeaza copilul

Bona neglijenta se face vinovata in mod indirect de punerea in pericol a sigurantei micutilor tai. Acest tip de bone se comporta exemplar atunci cand parintii sunt de fata sau cand se stie supravegheata, insa odata ramasa singura cu copilul, va folosi strategii precum postarea micutilor in fata televizorului sau lasarea acestora in patutul ori tarcul de joaca sau in locuri nesupravegheate pentru perioade lungi de timp timp in care se va ocupa de cu totul altceva.

  1. Bona care abuzeaza verbal copiii

Aceste bone au de multe ori recomandari bune si se comporta excelent atunci cand sunt urmarite. Este vorba despre bone care in realitate au probleme de ordin psihic, fie au un comportament bipolar fie au alte probleme psihice pe care le ascund la prima vedere dar care se manifesta ulterior in preajma copiiilor.

  1. Bona care abuzeaza fizic copiii

Acest tip de bone sunt intalnite extrem de rar, insa impactul pe care acestea le au asupra dezvoltarii micutilor este extrem de periculos. Bonele care abuzeaza fizic copiii sunt persoane care vor suferi intotdeauna de dereglari de personalitate. In general aceste bone se comporta exemplar atunci cand sunt monitorizate, dar in realitate au un comportament violent atunci cand vine vorba de copii.

De ce sa alegi produsele SKUT.ro?

In primul rand au experienta cu astfel de cazuri si stiu exact ce tipuri de camere sa recomande in functie de suprafata, tipul de locuinta, scopul pentru care vrei sa-ti instalezi un kit de camere video.

skut

In materialul video de mai jos aflati informatii utile despre o camera de supraveghere IP Wireless, potrivita pentru supravegherea bonelor.

https://www.youtube.com/watch?v=Zw_U7zh58PY)
Fara comentarii

Lasa un comentariu